Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

18χρονο ταλέντο έκλεισε η Μπαρτσελόνα!

Ο Ολλανδός υπέγραψε σήμερα!

23 Μαΐου 2019 15:42
18χρονο ταλέντο έκλεισε η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα έκανε ακόμη μία επένδυση στο μέλλον, αφού απέκτησε τον 18χρονο κεντρικό μέσο, Λούντοβιτ Ρέις. Οι "μπλαουγκράνα" κατέβαλαν το ποσό των 3.250.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την ολλανδική Γκρόνινγκεν.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο ταλαντούχος Ολλανδός με την Μπαρτσελόνα έχει διάρκεια μέχρι και το 2022, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης γι' ακόμη δύο έτη. Επίσης, η ρήτρα αποδέσμευσης που προστέθηκε στη συμφωνία ανέρχεται στα 100.000.000 ευρώ.

Ο Ρέις θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα Β', αν και θα είναι παρών σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο 18χρονος μέσος αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην Γκρόνινγκεν, όπου σημείωσε 50 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ. Επίσης, έχει φορέσει και 9 φορές τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας Κ19.

"Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, είμαι χαρούμενος, ακόμη δεν το πιστεύω, το ονειρευόμουν κάθε βράδυ. Θα μάθω από τους υπόλοιπους παίκτες, που είναι οι καλύτεροι στον πλανήτη" δήλωσε στο "Barca TV"

Πηγή: Sport24

Λιονελ Μέσι: Από τα γήπεδα στο χώρο της Μόδας!

Μπορεί να είναι σούπερ σταρ των γηπέδων αλλά δεν μένει εκεί...τώρα θέλει να κατακτήσει και τον χώρο της μόδας! Ο λόγος για τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή Λιονελ Μέσι ο όποιος λανσάρει τη δική σειρά ρούχων.

Βέβαια είναι κάπως αστείο αν σκεφτείτε ότι στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι απεχθάνεται τα ψώνια.

Ο Λιονέλ Μέσι, που θα συνεργαστεί με την MGO, μια εταιρεία της οποίας δημιουργική διευθύντρια είναι η Τζίνι Χίλφιγκερ, αδελφή του Τόμι Χίλφιγκερ, με την πρώτη συλλογή να είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στην αγορά αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη Χίλφιγκερ, θα είναι ένα «premium brand lifestyle με αθλητικό στυλ, θα προορίζεται κυρίως για άνδρες, αν και θα περιλαμβάνει και ορισμένα σχέδια για γυναίκες».

Όπως έγινε γνωστό η νέα μάρκα μόδας του Μέσι θα κυκλοφορήσει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα, τον Ιούλιο, εάν και όλη η συλλογή θα δοθεί σταδιακά μέχρι τον Αύγουστο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 Δεν έχει ξαναγίνει: Τελικός Europa League με άδειες θέσεις!

Νίκος Χατζηνικολάου: Μόλις ανακοίνωσε την μεταγραφή βόμβα!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share