Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μπαμ στον Ολυμπιακό: Ανακοινώνει Γάλλο σούπερ σταρ και Παγκόσμιο Πρωταθλητή!

Τεράστια μεταγραφική επιτυχία!

23 Μαΐου 2019 08:06
Μπαμ στον Ολυμπιακό: Ανακοινώνει Γάλλο σούπερ σταρ και Παγκόσμιο Πρωταθλητή!

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Ματιέ Βαλμπουενά, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Όπως γράφει το ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες έκλεισαν τη μεταγραφή του Γάλλου μεσοεπιθετικού που φέρεται να απέρριψε σημαντικές προτάσεις από τη Γαλλία, την Αραβία και τη Φενερμπαχτσέ που του πρόσφερε σχεδόν τρία εκατ. ευρώ το χρόνο.

Σημαντικό ρόλο, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα κείμενα, έπαιξε η παρουσία των Καρεμπέ και Μοντέστο στη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και τα λόγια του Ζοσέ Ανιγκό, με τον οποίο οι δύο προαναφερθέντες και ο παίκτης διατηρούν άριστες σχέσεις.

Αν και ο Βαλμπουενά είναι 34 στα 35, έδειξε στην Τουρκία ότι είναι ακόμα δυνατός και έχει διάθεση να αγωνιστεί, αφού έπαιξε σε 71 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με 12 γκολ και 24 ασίστ.

ΠΑΟ - ΟΣΦΠ: Άφησαν κοτόπουλα στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός τήρησε τα λεγόμενά του και δεν κατέβηκε στο πρώτο ματς των play-off για την Basket League, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Το αποτέλεσμα ήταν ήττα στα χαρτιά με 20-0 κι αυτόματος υποβιβασμός στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Στο Κλειστό Γήπεδο του ΟΑΚΑ όμως βρέθηκαν ορισμένοι φίλοι των "πράσινων", οι οποίοι θέλοντας να πικάρουν τους "ερυθρόλευκους", εναπόθεσαν κοτόπουλα στον πάγκο τους!

Το έγκλημα ολοκληρώθηκε: Υποβιβάστηκε επίσημα ο Ολυμπιακός!

Στον Παναθηναϊκό και τυπικά το… ροζ φύλλο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Όπως ορίζει ο κανονισμός, οι διαιτητές και ο κομισάριος όφειλαν να περιμένουν 20 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα διεξαγωγής του αγώνα (19:00) και αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν την εμφάνισή τους στο παρκέ του ΟΑΚΑ, τότε το φύλλο αγώνα θα κλείσει και θα κατακυρωθεί στους «πράσινους» με σκορ 20-0.

Από την άλλη, η μη παρουσία σε ματς των playoffs της Α1 σημαίνει υποβιβασμός στην Α2 για την ομάδα του Πειραιά, η οποία παράλληλα θα τιμωρηθεί και με αφαίρεση έξι βαθμών, ποινή που θα την «κουβαλήσει» στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά στους «πράσινους», προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση και πλέον περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στο Περιστέρι και Ήφαιστο, όπου εάν περάσει η ομάδα των δυτικών προαστίων τότε θα παίξουν με μειονέκτημα έδρας ενώ αν συμβεί το αντίθετο, τότε αντίστοιχα με πλεονέκτημα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στην Α2 ο Ολυμπιακός! Δεν κατεβαίνει οριστικά στο ντέρμπι

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share