Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Στα Πετράλωνα μαχαιρώθηκε ένας οπαδός του! (Video)

Ένα ακόμα περιστατικό βίας!

22 Μαΐου 2019 20:50
Ολυμπιακός: Στα Πετράλωνα μαχαιρώθηκε ένας οπαδός του! (Video)

Στα Πετράλωνα μαχαιρώθηκε ένας οπαδός του Ολυμπιακού! Ένα ακόμα άσχημο περιστατικό βίας σημειώθηκε την ιστορία του αθλητισμού!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως στην κόντρα μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Φίλοι του «τριφυλλιού» ξυλοκόπησαν φίλο του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης (21/5) στα Πετράλωνα. Ο άτυχος οπαδός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο έχοντας μαχαιρωθεί στα πλευρά.

Ο φίλος των «ερυθρολεύκων» μπήκε σε ένα καφενείο, στην προσπάθεια του να αποφύγει τους δράστες, ωστόσο το επεισόδιο συνεχίστηκε και εκεί και φέρεται να προκλήθηκαν κάποιες υλικές ζημιές.

Κυκλοφόρησε, μάλιστα, βίντεο, το οποίο έχει τραβηχτεί από τους περίοικους της περιοχής, οι οποίοι βγήκαν στα μπαλκόνια από τη φασαρία που άκουσαν και κατέγραψαν σοκαριστικές εικόνες.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: sdna.gr

Βαρύ πένθος στον Ολυμπιακό!

Στο πένθος βυθίστηκε ο Ολυμπιακός...

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς ο Μανώλης Υφαντής, γιος του Ηλία Υφαντή, έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 51 ετών.

Ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έδωσε μεγάλη μάχη, πάλεψε γενναία με τον καρκίνο αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην ζωή. Η ερυθρόλευκη οικογένεια είναι συγκλονισμένη από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου.

Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στο πλευρό του Ηλία Υφαντή, αναφέροντας χαρακτηριστικά με μήνυμα του. «Κουράγιο. Είμαστε όλοι δίπλα σου…».

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Basket League - Παναθηναϊκός: “Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό;”

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Βαρέλα

Στην Κύπρο ο Ουζουνίδης!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share