Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στην Κύπρο ο Ουζουνίδης!

Τι θα γίνει με τον Εβρίτη τεχνικό;

22 Μαΐου 2019 14:37
Στην Κύπρο ο Ουζουνίδης!

Για δεύτερη φορά σε διάστημα μερικών εβδομάδων ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην Κύπρο. Ο Ελλαδίτης προπονητής είναι ελεύθερος από τα μέσα της περιόδου, όταν και απολύθηκε από την ΑΕΚ.

Η παρουσία του στο νησί συνδέεται με πιθανή συνεργασία με κυπριακή ομάδα. Σε αναζήτηση προπονητή είναι η Ομόνοια μετά την απόλυση του Γιάννη Αναστασίου, όπως και ο ΑΠΟΕΛ αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο τελικός με την ΑΕΛ θα είναι ο τελευταίος αγώνας ου θα βρίσκεται στον πάγκο ο Πάολο Τραμετσάνι.

Ο Ουζουνίδης έργάστηκε στο παρελθόν ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα, ενώ έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα. Ο χρόνος θα δείξει αν η παρουσία του 50χρονου προπονητή σχετίζεται με έναν εκ των δύο αιωνίων.

Πηγή: Goal

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση της συνεργασίας τους, κι έτσι το πιο πιθανό είναι ο 31χρονος αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι να αποχαιρετήσει τον πρωταθλητή.

Η πρόταση της μακεδονικής ομάδας ήταν για τριετές συμβόλαιο, έναντι ετήσιας αποζημίωσης 1,1 εκατ. ευρώ και συνολικά 3,5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, αλλά ο Βαρέλα την αρνήθηκε.

Προφανώς ο ποδοσφαιριστής εκτιμά πως η συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 34 χρόνια και των 3 Κυπέλλων ήταν σημαντική (και ήταν), ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης δύσκολα θα ανέβει στο επίπεδο που επιθυμεί η πλευρά του παίκτη.

Ο Βαρέλα αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια και ήταν από τους σταθερότερους σε απόδοση στο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, όμως θεωρεί πως μπορεί να βρει κι αλλού τα χρήματα που ζητά.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βαρύ πένθος στον Ολυμπιακό!

Europa League: Εκτός Άρσεναλ ο Μχιταριάν!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share