Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Βαρέλα

Γιατί;

22 Μαΐου 2019 10:16
Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα απάντησε αρνητικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση της συνεργασίας τους, κι έτσι το πιο πιθανό είναι ο 31χρονος αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι να αποχαιρετήσει τον πρωταθλητή.

Η πρόταση της μακεδονικής ομάδας ήταν για τριετές συμβόλαιο, έναντι ετήσιας αποζημίωσης 1,1 εκατ. ευρώ και συνολικά 3,5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, αλλά ο Βαρέλα την αρνήθηκε.

Προφανώς ο ποδοσφαιριστής εκτιμά πως η συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 34 χρόνια και των 3 Κυπέλλων ήταν σημαντική (και ήταν), ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης δύσκολα θα ανέβει στο επίπεδο που επιθυμεί η πλευρά του παίκτη.

Ο Βαρέλα αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια και ήταν από τους σταθερότερους σε απόδοση στο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, όμως θεωρεί πως μπορεί να βρει κι αλλού τα χρήματα που ζητά.

Πηγή: Ναυτεμπορική

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Πρόστιμο και για τις δύο ομάδες!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την τιμωρία των δύο ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια τους με Αστέρα Τρίπολης και Λαμία αντίστοιχα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την τιμωρία των ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ για όλα όσα έγιναν στα παιχνίδια τους με Αστέρα Τρίπολης και Λαμία αντίστοιχα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να πληρώσει 15.000 ευρώ ενώ η Ένωση 5.000 ευρώ.

Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΕΚ πειθαρχικά ελεγκτέα για πειθαρχικό αδίκημα στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Λαμία-ΑΕΚ που διεξήχθη στις 25.4.2019 στο ΔΑΚ Λαμίας.

Επιβάλλει στην εγκαλούμενη χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Κηρύσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέα για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ που διεξήχθη στις 25/04/2019 στο στάδιο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης. Επιβάλλει στην εγκαλούμενη χρηματική ποινή ύψους δέκα πέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ.

Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Α’ Κατηγορίας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 24.4.2019, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων των αθλητικών σωματείων με τις επωνυμίες ΠΑΟΚ (ΓΥΝ) και ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας, μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης και σε μη εργάσιμη ημέρα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βαρύ πένθος στον Ολυμπιακό!

ΑΕΚ: Ο Γκάλο αποχαιρέτησε την Ένωση!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share