Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άσχημα νέα για την οικογένεια του Ίκερ Κασίγιας: Διαγνώσθηκε με καρκίνο η σύζυγός του!

Η ανακοίνωση από την ίδια!

21 Μαΐου 2019 23:15
Άσχημα νέα για την οικογένεια του Ίκερ Κασίγιας: Διαγνώσθηκε με καρκίνο η σύζυγός του!

Δύσκολες ώρες για τον Ίκερ Κασίγιας. Διαγνώσθηκε με καρκίνο η σύζυγός του!

Μετά την περιπέτεια της υγείας του Ίκερ Κασίγιας, ακόμα μία άσχημη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας για την οικογένεια του Ισπανού τερματοφύλακα.

Η σύζυγος του, Σάρα Καρμπονέρο, ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει και εκείνη σοβαρό πρόβλημα υγείας και πιο συγκεκριμένα, έχει διαγνωστεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Μάλιστα, υποβλήθηκε άμεσα σε αφαίρεση του όγκου και πλέον θα ξεκινήσει τις ειδικές θεραπείες ώστε να μπορέσει να το ξεπεράσει.

"Μόλις συνήλθαμε από το σοκ, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Πριν από κάποιες μέρες έκανα ένα καθιερωμένο τσεκ απ και διαγνώστηκα με καρκίνο. Έχω την στήριξη της οικογένειας μου και είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά. Θέλω να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου " έγραψε η Ισπανίδα δημοσιογράφος που συγκλονίζει με την αποκάλυψη της σχετικά με την υγεία της.

Όλα αυτά μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη ο σύζυγος της, που δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα του.

Απόφαση βόμβα: Αποσύρεται ο Κασίγιας μετά το έμφραγμα!

Ο Ίκερ Κασίγιας αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά το έμφραγμα που υπέστη,σύμφωνα με πληροφορίες πορτογαλικής εφημερίδας.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την 1η Μαΐου και επιβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ, φέρεται να έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα γάντια του.

Σύμφωνα με την πορτογαλική O Jogo, ο Κασίγιας αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Χθες, ο πρόεδρος της Πόρτο υπαινίχθηκε πως ο τερματοφύλακας έχει πιθανότητα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα, σημειώνοντας πως θα του γίνει πρόταση να εργαστεί σε κάποιο άλλο πόστο.

«Ο Κασίγιας έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του και θα ήθελε να μείνει στην Πόρτο σε μία διαφορετική θέση και όχι απλώς για τον έναν αυτό χρόνο. Είναι ένας από εμάς και θα έχει για πάντα μία θέση στην Πόρτο», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για πέντε ημέρες, ο Κασίγιας διαβεβαίωσε πως το ποδόσφαιρο δεν είναι πλέον η προτεραιότητά του.

«Θα πάρω τον χρόνο μου τις ερχόμενες εβδομάδες ή και μήνες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει, το σημαντικότερο είναι ότι είμαι ακόμη εδώ. Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον», σημείωσε ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ευχάριστα νέα: Πήρε εξιτήριο ο Κασίγιας! Ποια ήταν τα πρώτα του λόγια;

Το μήνυμα του Ίκερ Κασίγιας μέσα από το νοσοκομείο!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share