Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χάντμπολ: Κατάφερε να ισοφαρίσει η ΑΕΚ!

Ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Παρασκευή!

21 Μαΐου 2019 22:19
Χάντμπολ: Κατάφερε να ισοφαρίσει η ΑΕΚ!

Σε ισορροπία έφερε η ΑΕΚ τους τελικούς της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Με τον Ανδρέα Τρουπή να αντικαθιστά στον πάγκο τον παραιτηθέντα Νίκο Γραμματικό, η Ένωση επικράτησε του Ολυμπιακού 25-22 (ημίχρονο 10-10) στην αίθουσα “ Γ. Κασσιμάτης” του ΟΑΚΑ, και ισοφάρισε σε 1-1 τις νίκες στη σειρά.

Οι δύο φιναλίστ ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (24/5, 17:30), στο κλειστό “ Μελίνα Μερκούρη” του Ρέντη, ενώ είναι πλέον βέβαιο ότι για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλος ένας αγώνας, την επόμενη Τρίτη (28/5) στο ΟΑΚΑ.

Θάνατος σοκ στο παγκόσμιο αθλητισμό! Πέθανε στα 29 του χρόνια διεθνής παίκτης!

Θλίψη στο χάντμπολ και στον αθλητισμό, καθώς αυτοκτόνησε ο διεθνής παίκτης Νόβακ Μπόσκοβιτς. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo», ο σέρβος άσος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο που κατείχε νόμιμα, λόγω άδειας κυνηγού.

Στα 29 του χρόνια, ο Μπόσκοβιτς ήταν διεθνής με τη Σερβία και αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016. Ήταν πατέρας ενός κοριτσιού. Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Ο Μπόσκοβιτς ήταν παίκτης της Χάποελ Ρισόν του Ισραήλ, με την οποία κατέκτησε την περασμένη σεζόν πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του εναντίον της Μακάμπι, ζήτησε άδεια να ταξιδέψει στη Σερβία για «ιδιωτικές υποθέσεις», όπως αναφέρει και ο τοπικός Τύπος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

ΑΕΚ: Ο Γκάλο αποχαιρέτησε την Ένωση!

ΑΕΚ: Βαρύ το κλίμα για Περέιρα και η καταγγελία για τον τελικό!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share