Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος στον Ολυμπιακό!

Πέθανε ο...

21 Μαΐου 2019 18:06
Βαρύ πένθος στον Ολυμπιακό!

Στο πένθος βυθίστηκε ο Ολυμπιακός...

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού, καθώς ο Μανώλης Υφαντής, γιος του Ηλία Υφαντή, έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 51 ετών.

Ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έδωσε μεγάλη μάχη, πάλεψε γενναία με τον καρκίνο αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην ζωή. Η ερυθρόλευκη οικογένεια είναι συγκλονισμένη από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου.

Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης είναι στο πλευρό του Ηλία Υφαντή, αναφέροντας χαρακτηριστικά με μήνυμα του. «Κουράγιο. Είμαστε όλοι δίπλα σου…».

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

ΠΑΟ - ΟΣΦΠ: Άφησαν κοτόπουλα στον πάγκο του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός τήρησε τα λεγόμενά του και δεν κατέβηκε στο πρώτο ματς των play-off για την Basket League, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Το αποτέλεσμα ήταν ήττα στα χαρτιά με 20-0 κι αυτόματος υποβιβασμός στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Στο Κλειστό Γήπεδο του ΟΑΚΑ όμως βρέθηκαν ορισμένοι φίλοι των "πράσινων", οι οποίοι θέλοντας να πικάρουν τους "ερυθρόλευκους", εναπόθεσαν κοτόπουλα στον πάγκο τους!

Το έγκλημα ολοκληρώθηκε: Υποβιβάστηκε επίσημα ο Ολυμπιακός!

Στον Παναθηναϊκό και τυπικά το… ροζ φύλλο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Όπως ορίζει ο κανονισμός, οι διαιτητές και ο κομισάριος όφειλαν να περιμένουν 20 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα διεξαγωγής του αγώνα (19:00) και αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν την εμφάνισή τους στο παρκέ του ΟΑΚΑ, τότε το φύλλο αγώνα θα κλείσει και θα κατακυρωθεί στους «πράσινους» με σκορ 20-0.

Από την άλλη, η μη παρουσία σε ματς των playoffs της Α1 σημαίνει υποβιβασμός στην Α2 για την ομάδα του Πειραιά, η οποία παράλληλα θα τιμωρηθεί και με αφαίρεση έξι βαθμών, ποινή που θα την «κουβαλήσει» στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά στους «πράσινους», προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση και πλέον περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στο Περιστέρι και Ήφαιστο, όπου εάν περάσει η ομάδα των δυτικών προαστίων τότε θα παίξουν με μειονέκτημα έδρας ενώ αν συμβεί το αντίθετο, τότε αντίστοιχα με πλεονέκτημα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στην Α2 ο Ολυμπιακός! Δεν κατεβαίνει οριστικά στο ντέρμπι

Basket League: Έχει ντέρμπι στο ΟΑΚΑ! Θα γίνει;

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share