Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Europa League: Εκτός Άρσεναλ ο Μχιταριάν!

Ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός δεν θα ταξιδέψει στο Μπακού!

21 Μαΐου 2019 17:05
Europa League: Εκτός Άρσεναλ ο Μχιταριάν!

Απών από τον τελικό του Europa League απέναντι στην Τσέλσι την επόμενη Τετάρτη θα είναι ο Χένρικ Μχιταριάν, όπως ανακοίνωσε η Άρσεναλ.

Ο λόγος είναι πως ο μεσοεπιθετικός των «κανονιέρηδων» είναι Αρμένιος και λόγω των κακών σχέσεων της πατρίδας του με το Αζερμπαϊτζάν δεν είναι ασφαλές να ταξιδέψει στο Μπακού.

«Εξετάσαμε όλες τις επιλογές για να είναι ο Μίκι στην αποστολή, αλλά αφού το συζητήσαμε με εκείνον και την οικογένειά του, αποφασίσαμε από κοινού να μην ακολουθήσει την ομάδα. Εκφράσαμε στην UEFA την ανησυχία μας για την κατάστασή του. Ο Μίκι ήταν κλειδί στην πορεία μας ως τον τελικό και η απουσία του είναι μεγάλη απώλεια. Λυπούμαστε που θα χάσει έναν μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό για αυτούς τους λόγους, καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει σπάνια στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή», αναφέρει η ανακοίνωση της Άρσεναλ.

Ο 30χρονος άσος δεν είχε ταξιδέψει με την Άρσεναλ στο Αζερμπαϊτζάν στον αγώνα με την Καραμπάγκ στη φάση των ομίλων τον Οκτώβριο, ενώ είχε λείψει και από το ματς της Ντόρτμουντ με την Γκαμπάλα το 2015.

Basket League - Παναθηναϊκός: “Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό;”

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει στείλει έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ με το οποίο ζητάει να ενημερωθεί το πλάνο για την επόμενη χρονιά στη Basket League! “Ποιος θα αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό;”, όταν αποφασιστεί ο υποβιβασμός του;

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην αγωνιστεί στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ και πλέον βρίσκεται μία… απόφαση μακριά από τον υποβιβασμό του στην Α2 κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό, η «πράσινη» ΚΑΕ απέστειλε έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ, ζητώντας να μάθει τι θα συμβεί στη Basket League την επόμενη σεζόν, μετά τα νέα δεδομένα και ποια ομάδα θα αντικαταστήσει τους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο Δ.Σ. του Συνδέσμου, οι ιδιοκτήτες των ομάδων είχαν κάνει μια πρώτη συζήτηση για το πλάνο της επόμενης σεζόν και έτσι οι «πράσινοι» έχουν απορίες για το μέλλον, προεξοφλώντας τον υποβιβασμό των «ερυθρόλευκων».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share