Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Μήτρογλου πανηγύρισε με Ελληνική σημαία το πρωτάθλημα της Γαλατασαράι

Μετά την νίκη επί της Μπασακσεχίρ

20 Μαΐου 2019 16:08
Ο Μήτρογλου πανηγύρισε με Ελληνική σημαία το πρωτάθλημα της Γαλατασαράι

Αγκαλιά με την Ελληνική σημαία επέλεξε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Τουρκίας ο διεθνής επιθετικός Κώστας Μήτρογλου.

Η Γαλατασαράι, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από την Γαλλική Μαρσέιγ, κατέκτησε χθες το 22ο Πρωτάθλημα της ιστορίας της, κερδίζοντας με 2-1 την Μπασακσεχίρ, σε ένα ντέρμπι που καθόριζε τα πάντα, καθώς οι δύο ομάδες της Κωνσταντινούπολης ήταν ισόβαθμες, μία αγωνιστική πριν την λήξη.

Ο 31χρονος φορ πανηγυρίζει τον δεύτερό του τίτλο σε λίγες μόλις μέρες με την Τουρκική ομάδα, καθώς την περασμένη Τετάρτη, η Γαλατασαράι επιβλήθηκε 3-1 της Ακίσασπορ για τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας.

Ολυμπιακός: Διαψεύδονται τα σενάρια για Μήτρογλου!

Διαψεύδονται τα σενάρια για Μήτρογλου στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον μάνατζερ του!

Ο ατζέντης του Κώστα Μήτρογλου, Πάνος Γαλαριώτης, έκανε δηλώσεις και διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον πελάτη του να πηγαίνει στον Ολυμπιακό, μετά το τέλος της σεζόν.

«Οι ισχυρισμοί ότι ο Κώστας θα πάει στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της σεζόν προέρχονται από τον Τύπο της Τουρκίας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας δεν σκέφτεται κάτι από αυτά. Ο στόχος του είναι η κατάκτηση του 22ου τίτλου της Γαλατάσαραϊ. Θέλει να κάνει τα πάντα για να πάρει η ομάδα του το 22ο πρωτάθλημα, αυτό σκέφτεται μόνο. Αυτό είναι το μοναδικό γεγονός», υποστήριξε ο μάνατζερ του 31χρονου Έλληνα άσου.

Για το αν θα συνεχίσει στην τουρκική ομάδα την επόμενη σεζόν, τόνισε: «Έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Σέβεται τις συμφωνίες που κάνει».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στην Α2 ο Ολυμπιακός! Δεν κατεβαίνει οριστικά στο ντέρμπι

Απείλησαν διαιτητή για το Μπενφίκα-Σάντα Κλάρα!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share