Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα χρηματοδοτήσει την ανέγερση κλειστού γηπέδου μπάσκετ στη Ραφήνα

Μία κίνηση με μεγάλη σημασία...

20 Μαΐου 2019 10:09
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα χρηματοδοτήσει την ανέγερση κλειστού γηπέδου μπάσκετ στη Ραφήνα

Ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Μπλε Λιμανάκι της Ραφήνας θα χρηματοδοτήσει ο διεθνής μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς. Κατά τη διάρκεια ομιλίας του, το βράδυ της Κυριακής (19/5), ο Βαγγέλης Μπουρνούς αποκάλυψε πως στο μεγάλο θεματικό πάρκο τριών στρεμμάτων, σε χώρο κοντά στο αστυνομικό τμήμα στο Μπλε Λιμανάκι, θα ανεγερθεί το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, μία δωρεά του άσου των Μιλγουόκι Μπακς.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι Λέικερς προσέλαβαν τον Κιντ γιατί θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Προσπαθούν να τον προσεγγίσουν με κάθε τρόπο!

Οι Λέικερς προσέλαβαν τον Κιντ γιατί θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτούν την σχέση τους!

Ο Τζέισον Κιντ είναι ο δεύτερος προπονητής του Γιάννη στο ΝΒΑ, είχαν εξαιρετική σχέση στα χρόνια που συνυπήρξαν στο Μιλγουόκι και ο Έλληνας σούπερ σταρ έχει τα καλύτερα να πει για αυτόν.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ένας από τους κύριους λόγους που προσέλαβαν τον Κιντ είναι για... μελλοντική χρήση, καθώς το 2021 λήγει το συμβόλαιο του Αντετοκούνμπο στους Μπακς και οι Λέικερς σκοπεύουν να τον κυνηγήσουν.

Οι Λέικερς δεν επέμειναν τυχαία στην πρόσληψη του Τζέισον Κιντ για το προπονητικό σταφ του Φρανκ Βόγκελ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Newsday" υπάρχει καλός λόγος πίσω από αυτό και έχει άμεση σχέση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο "Greek Freak" αποτελεί μελλοντικό στόχο των Λέικερς και κάθε βοήθεια για την απόκτησή του είναι καλοδεχούμενη.

Πηγή: sport24.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

ΝΒΑ: Δεν τα κατάφερε ο Γιάννης, μείωσαν οι Ράπτορς! (Video)

Euroleague Final 4: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Iτούδη!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share