Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ: Ο Γκάλο αποχαιρέτησε την Ένωση!

Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ!

19 Μαΐου 2019 16:16
ΑΕΚ: Ο Γκάλο αποχαιρέτησε την Ένωση!

Παρελθόν αποτελεί ο Γκάλο από την ΑΕΚ! Έστειλε το αποχαιτρετιστήριο μήνυμα του για την Ένωση!

Ο Βραζιλιάνος, με ένα μήνυμά του στα social media αποχαιρέτησε το σύλλογο, δηλώνοντας ότι η επιθυμία του ίδιου ήταν να συνεχίσει με τα κιτρινόμαυρα.

Η ανάρτηση-αντίο του Ροντρίγκο Γκάλο

«Θέλω να ευχαριστήσω Τω Θεό και την οικογένειά μου για τα 4 χρόνια που έπαιξα στην ΑΕΚ. Έχω ζήσει πολύ χαρούμενες στιγμές φορώντας αυτή τη φανέλα. Πάντα ήθελα να συνεχίσω, γιατί ξέρω ότι μπορώ ακόμα να βοηθήσω την ΑΕΚ, αλλά μερικές φορές κάποιες καταστάσεις δεν γίνονται όπως θέλουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστώ τους προπονητές, το προσωπικό και τους παίκτες που έζησα μαζί τους. Πολλές ευχαριστίες και στον κόσμο που πάντα υποστήριζαν την ομάδα. Ηταν τιμή μου να υπερασπιστώ αυτό το κλαμπ και να ζήσω σε αυτή τη χώρα».

ΑΕΚ: Βαρύ το κλίμα για Περέιρα και η καταγγελία για τον τελικό!

Βαρύ το κλίμα για Περέιρα και η καταγγελία για τον τελικό! Τι συμβαίνει στην ΑΕΚ μετά τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ;

Η ξαφνική αλλαγή ενός εκ των εποπτών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, παραμένει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, η οποία δεν έλαβε τις απαντήσεις που περίμενε από την πλευρά της ΚΕΔ και αναμένεται να προβεί σε καταγγελία εναντίον της.

Οι εξηγήσεις του Περέιρα για την αλλαγή διαιτητών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, δεν έπεισαν την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ και έτσι ετοιμάζεται να κινηθεί εναντίον του νομικά.

Η Ένωση ζήτησε εξηγήσεις για την αντικατάσταση ενός επόπτη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τον υπεύθυνο του VAR, με τον Μέλο Περέιρα να υποστηρίζει ότι αυτό έγινε λόγω ασθένειας του διαιτητή, αλλά να μην διευκρινίζει γιατί δεν ακολουθήθηκαν οι κανονισμοί ή γιατί δεν ενημερώθηκαν σχετικά οι ομάδες, πριν από τη σέντρα.

Ως εκ τούτου από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναμένεται να «τραβήξουν» το θέμα, κινούμενοι νομικά εναντίον του προέδρου της ΚΕΔ και γενικότερα της Ομοσπονδίας, για την παράβαση των κανονισμών.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share