Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τουρνουά Ρώμης: Ούτε η Μαρία Σάκκαρη τα κατάφερε τελικά!

Δυστυχώς έχασε στον ημιτελικό!

18 Μαΐου 2019 20:57
Τουρνουά Ρώμης: Ούτε η Μαρία Σάκκαρη τα κατάφερε τελικά!

Ούτε η Μαρία Σάκκαρη τα κατάφερε τελικά στο τουρνουά Ρώμης!

Η 23χρονη τενίστρια δεν απέφυγε τα αβίαστα λάθη, με την πιο έμπειρη Τσέχα να τα εκμεταλλεύεται και να φτάνει στη νίκη με 6-4, 6-4.

Εκτός τελικού έμεινε στο ιταλικό όπεν η Μαρία Σάκκαρη, η οποία ηττήθηκε 2-0 σετ από την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Στον αυριανό τελικό θα αντιμετωπίσει τον Βρετανή Τζοάνα Κόντα, η οποία επικράτησε νωρίτερα της Μπέρτενς με 2-1 σετ.

Στο πρώτο σετ, η Μαρία Σάκκαρη προηγήθηκε 4-2, παίρνοντας με μπρέικ το τρίτο γκέιμ, όμως η Τσέχα ανέβασε ρυθμούς και «απάντησε» με μπρέικ ισοφαρίζοντας σε 4-4. Η Ελληνίδα πήρε το προβάδισμα στο ένατο γκέιμ, όμως η Πλίσκοβα ανέβασε ρυθμούς και έκανε το 5-4 και με μπρέικ το 6-4 για το 1-0 σετ.

Η Πλίσκοβα συνέχισε το σερί της και πήρε το πρώτο γκέιμ του εδύτερου σετ, με την Σάκκαρη να ισοφαρίζει σε 1-1 και στη συνέχεια σε 2-2. Οι δύο παίκτριες κράτησαν τα σερβίς τους και έφτασαν στο 4-4, όμως από κει και πέρα η Τσέχα κυριάρχησε και έφτασε στο 6-4 που της έδωσε την πρόκριση.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έχασε από τον Ναδάλ! - Εκτός τελικού στη Ρώμη!

Δυστυχώς είναι άσχημα για τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον Ναδάλ και είναι πια εκτός του τελικού στην Ρώμη!

Δεν τα κατάφερε απένατι στον Ραφαέλ Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αποκλείστηκε από τον τελικό της Ρώμης.

Ο «βασιλιάς» της χωμάτινης επιφάνειας πήρε «εκδίκηση» για την ήττα του από τον Έλληνα πρωταθλητή, την περασμένη εβδομάδα στην Μαδρίτη και με 2-0 σετ (6-3, 6-4), έγινε ο πρώτος φιναλίστ του τελικού.

Ο Ναδάλ (νο 2 στον κόσμο) «έσπασε» με το... καλημέρα το σερβίς του Τσιτσιπά κι έφτασε στο 1-0 σχετικά άνετα, ενώ στο επόμενο ο Τσιτσιπάς πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση, αλλά ο Ισπανός ήταν αποφασισμένος να μην χάσει την ευκαιρία και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του (6-4).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share