Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έχασε από τον Ναδάλ! - Εκτός τελικού στη Ρώμη!

Κρίμα!

18 Μαΐου 2019 18:42
Στέφανος Τσιτσιπάς: Έχασε από τον Ναδάλ! - Εκτός τελικού στη Ρώμη!

Δυστυχώς είναι άσχημα για τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον Ναδάλ και είναι πια εκτός του τελικού στην Ρώμη!

Δεν τα κατάφερε απένατι στον Ραφαέλ Ναδάλ ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αποκλείστηκε από τον τελικό της Ρώμης.

Ο «βασιλιάς» της χωμάτινης επιφάνειας πήρε «εκδίκηση» για την ήττα του από τον Έλληνα πρωταθλητή, την περασμένη εβδομάδα στην Μαδρίτη και με 2-0 σετ (6-3, 6-4), έγινε ο πρώτος φιναλίστ του τελικού.

Ο Ναδάλ (νο 2 στον κόσμο) «έσπασε» με το... καλημέρα το σερβίς του Τσιτσιπά κι έφτασε στο 1-0 σχετικά άνετα, ενώ στο επόμενο ο Τσιτσιπάς πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση, αλλά ο Ισπανός ήταν αποφασισμένος να μην χάσει την ευκαιρία και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του (6-4).

Πάει στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς! Αποσύρθηκε ο Φέντερερ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει απευθείας στα ημιτελικά του ιταλικού Masters καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από τη διοργάνωση!
Ο 37χρονος Ελβετός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι και προτίμησε να μη ρισκάρει εν όψει του Roland Garros που αρχίει στις 26 Μαΐου.

Ως εκ τούτου, ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας περνάει στον δεύτερο σερί ημιτελικό Masters, μετά τη Μαδρίτη, όπου ενδεχομένως να ξαναβρεί τον Ράφα Ναδάλ!

Ο αριστερόχειρας Ισπανός παίζει με τον Φερνάντο Βερδάσκο και κυνηγάει στη Ρώμη τον πρώτο φετινό του τίτλο.

Αν, μάλιστα, ο Κέι Νισικόρι δεν προχωρήσει πέρα από τον Τσιτσιπά στη Ρώμη, τότε ο Στέφανος θα ανεβεί στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ θα πάει στο Νο.5 αν περάσει στον τελικό!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share