Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απείλησαν διαιτητή για το Μπενφίκα-Σάντα Κλάρα!

Τι συνέβη;

18 Μαΐου 2019 14:53
Απείλησαν διαιτητή για το Μπενφίκα-Σάντα Κλάρα!

Απείλησαν τον διαιτητή για τον κρίσιμο αγώνα μεταξύ της Μπενφίκα-Σάντα Κλάρα!

Μπενφίκα και Πόρτο κονταροχτυπιούνται για τον τίτλο στην Πορτογαλία και όπως είναι λογικό η αντιπαράθεση έχει χτυπήσει “κόκκινο”.

Μόνο που η κατάσταση ξέφυγε σήμερα, καθώς άγνωστοι άφησαν απειλητικά μηνύματα στο σπίτι του διαιτητή Ζόρζε Σόουζα, ο οποίος θα διευθύνει τον αγώνα των «αετών» με τη Σάντα Κλάρα, που θα κρίνει ουσιαστική τον τίτλο.

Συγκεκριμένα, έγραψαν σε τοίχο του σπιτιού του ρέφερι το εξής μήνυμα: «Μπενφίκα ή θάνατος». Ο Σόουζα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ ενδέχεται να περάσει τη σημερινή νύχτα σε ξενοδοχείο μαζί με την οικογένειά του για να αποφευχθούν άσχημες καταστάσεις. Για την ιστορία, η Μπενφίκα χρειάζεται έναν βαθμό στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τη Σάντα Κλάρα προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο.

Ακάθεκτος ο Αντετοκούνμπο! Οι Μπακς έκαναν το 2-0 επί των Ράπτορς!

Ακόμα πιο κοντά στους τελικούς του ΝΒΑ βρίσκονται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς, μετά τη νίκη επί των Ράπτορς με 125-103 και το 2-0 στους τελικούς της Ανατολής.

Ο «Greek Freak», ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του, σημειώνοντας 30 πόντους (9/16 διπ., 1/4 τρ., 9/12 β.) ενώ πήρε επίσης 11 ριμπάουντ κάνοντας double - double, έδωσε 5 ασίστ κι έκανε από 1 κλέψιμο κι 1 κόψιμο. Τομ ακολούθησε ο Ιλιασόβα με 17 πόντους.

Για τους Ράπτορς που δεν κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, ξεχώρισε ο Λέοναρντ που έπαιζε... μόνος του σημειώνοντας 31 πόντους!

Τα δωδεκάλεπτα: 35-21, 64-39, 95-78

Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

NBA: Μπακς και Γιάννης για τίτλο!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μια ομιλία...βγαλμένη από την ζωή! (Video)

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share