Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απόφαση βόμβα: Αποσύρεται ο Κασίγιας μετά το έμφραγμα!

Αποχαιρετά τα γήπεδα...

17 Μαΐου 2019 15:37
Απόφαση βόμβα: Αποσύρεται ο Κασίγιας μετά το έμφραγμα!

Ο Ίκερ Κασίγιας αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά το έμφραγμα που υπέστη,σύμφωνα με πληροφορίες πορτογαλικής εφημερίδας.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την 1η Μαΐου και επιβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ, φέρεται να έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα γάντια του.

Σύμφωνα με την πορτογαλική O Jogo, ο Κασίγιας αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Χθες, ο πρόεδρος της Πόρτο υπαινίχθηκε πως ο τερματοφύλακας έχει πιθανότητα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα, σημειώνοντας πως θα του γίνει πρόταση να εργαστεί σε κάποιο άλλο πόστο.

«Ο Κασίγιας έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του και θα ήθελε να μείνει στην Πόρτο σε μία διαφορετική θέση και όχι απλώς για τον έναν αυτό χρόνο. Είναι ένας από εμάς και θα έχει για πάντα μία θέση στην Πόρτο», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για πέντε ημέρες, ο Κασίγιας διαβεβαίωσε πως το ποδόσφαιρο δεν είναι πλέον η προτεραιότητά του.

«Θα πάρω τον χρόνο μου τις ερχόμενες εβδομάδες ή και μήνες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει, το σημαντικότερο είναι ότι είμαι ακόμη εδώ. Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον», σημείωσε ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάει στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς! Αποσύρθηκε ο Φέντερερ!

Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει απευθείας στα ημιτελικά του ιταλικού Masters καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από τη διοργάνωση!
Ο 37χρονος Ελβετός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι και προτίμησε να μη ρισκάρει εν όψει του Roland Garros που αρχίει στις 26 Μαΐου.

Ως εκ τούτου, ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας περνάει στον δεύτερο σερί ημιτελικό Masters, μετά τη Μαδρίτη, όπου ενδεχομένως να ξαναβρεί τον Ράφα Ναδάλ!

Ο αριστερόχειρας Ισπανός παίζει με τον Φερνάντο Βερδάσκο και κυνηγάει στη Ρώμη τον πρώτο φετινό του τίτλο.

Αν, μάλιστα, ο Κέι Νισικόρι δεν προχωρήσει πέρα από τον Τσιτσιπά στη Ρώμη, τότε ο Στέφανος θα ανεβεί στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ θα πάει στο Νο.5 αν περάσει στον τελικό!

Παρελθόν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τη Γιουβέντους!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα αποτελέσει παρελθόν για την Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/5) ο σύλλογος του Τορίνο.

Ο Αλέγκρι αποχωρεί από τους «Μπιανκονέρι» ύστερα από μια πενταετία, έχοντας κατακτήσει πέντε διαδοχικά Πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Το μεγάλο του «αγκάθι» ήταν η αποτυχία κατάκτησης του Champions League, αν και υπό την καθοδήγησή του, η Γιούβε έφτασε σε δύο τελικούς, χάνοντας αμφότερους από Μπαρτσελόνα (2015) και Ρεάλ Μαδρίτης (2017).

Ο Αλέγκρι αναμένεται να έχει αρκετές προτάσεις, την ώρα που τα σενάρια για τον διάδοχό του στην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο δίνουν και παίρνουν. Το όνειρο των «Μπιανκονέρι» ακούει στο όνομα Πεπ Γκουαρδιόλα, αν και ο Καταλανός πολύ δύσκολα θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι.

Από εκεί και πέρα, τα ονόματα που «παίζουν» περισσότερο για τον πάγκο της «Γηραιάς Κυρίας» είναι ο Ντιντιέ Ντεσάν, ο Μαουρίτσιο Σάρι και ο Σιμόνε Ινζάγκι, έστω και αν όλοι εργάζονται, σε Εθνική Γαλλίας, Τσέλσι και Λάτσιο αντίστοιχα.

Το μεσημέρι του Σάββατο (18/5, 15:00 ώρα Ελλάδας) θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου του προέδρου των πρωταθλητών Ιταλίας, Αντρέα Ανιέλι, μαζί με τον απερχόμενο προπονητή.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share