Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πάει στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς! Αποσύρθηκε ο Φέντερερ!

Φλερτάρει με το νο. 6 ο Στέφανος!

17 Μαΐου 2019 15:12
Πάει στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς!  Αποσύρθηκε ο Φέντερερ!

Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει απευθείας στα ημιτελικά του ιταλικού Masters καθώς ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από τη διοργάνωση!
Ο 37χρονος Ελβετός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι και προτίμησε να μη ρισκάρει εν όψει του Roland Garros που αρχίει στις 26 Μαΐου.

Ως εκ τούτου, ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας περνάει στον δεύτερο σερί ημιτελικό Masters, μετά τη Μαδρίτη, όπου ενδεχομένως να ξαναβρεί τον Ράφα Ναδάλ!

Ο αριστερόχειρας Ισπανός παίζει με τον Φερνάντο Βερδάσκο και κυνηγάει στη Ρώμη τον πρώτο φετινό του τίτλο.

Αν, μάλιστα, ο Κέι Νισικόρι δεν προχωρήσει πέρα από τον Τσιτσιπά στη Ρώμη, τότε ο Στέφανος θα ανεβεί στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ θα πάει στο Νο.5 αν περάσει στον τελικό!

Στιγμές χαλάρωσης για τον Τσιτσιπά και Σάκκαρη στη Ρώμη! (Video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη τις τελευταίες μέρες πάνε από τον ένα θρίαμβο στον άλλον. Έτσι λοιπόν, χρειάζονται και λίγο χρόνο για να χαλαρώσουν ώστε να πάρουν δύναμη και να συνεχίζουν.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Casa Delle Armi του Foro Italico και εκεί πέρασαν κάποιες χαλαρές στιγμές αφήνοντας τις ρακέτες και δείχνοντας τις ικανότητες τους στο ποδόσφαιρο. Αρχικά έπαιξαν μεταξύ τους κεφαλιές, με μια μεγάλη μπάλα του τένις. Εν συνεχεία η μπάλα κατέληξε στην πισίνα. Έτσι το άλλαξαν διαγωνίστηκαν στο ποιος θα κάνει τα περισσότερα «ποδαράκια» με την μπάλα στα πόδια.

Και εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε την Μαρία Σάκκαρη. Τη συγκεκριμένη μονομαχία τράβηξε και το επίσημο κανάλι της WTA στο YouTube

Στη Ρώμη θα συνεχίσει και η Μαρία Σάκκαρη!

Τεράστια πρόκριση και για την Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη που θα συνεχίσει και εκείνη στην Ρώμη!

Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια νίκησε πριν από λίγο την Ανέτ Κονταβέιτ 2-0 (6-3, 6-2) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Ρώμης, όπου θα αντιμετωπίσει αργά το βράδυ (22:30) την Πέτρα Κβίτοβα που νίκησε 2-0 (6-0, 6-1) τη Γιούλια Πουτίντσεβα.

Ασταμάτητη η Μαρία Σάκκαρη πανηγύρισε την 9η νίκη στους 10 τελευταίους της αγώνες σε χωμάτινη επιφάνεια!

H Kβίτοβα είναι το Νο2 του ταμπλό (και Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη) και με τη Σάκκαρη έχει βρεθεί μία φορά φέτος αντιμέτωπη, στο τουρνουά του Μαϊάμι όπου επικράτησε με 2-0 (6-1, 6-4).

Η έκπληξη της ημέρας το γυναικείο τουρνουά της Ρώμης, ήταν ο αποκλεισμός της Σιμόνα Χάλεπ από την Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα (Νο44) με 2-1 (2-6, 7-5. 6-3).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share