Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Ολυμπιακός: Σοβαρές καταγγελίες και προσφυγή κατά του ΕΣΑΚΕ!

Καταγγέλλουν αναληθείς ισχυρισμούς!

16 Μαΐου 2019 21:30
Ολυμπιακός: Σοβαρές καταγγελίες και προσφυγή κατά του ΕΣΑΚΕ!

Σοβαρές καταγγελίες και προσφυγή κατά του ΕΣΑΚΕ έκανε ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη δικαστική διαμάχη την οποία έχει ξεκινήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν νέα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά του ΕΣΑΚΕ για παράνομη επικύρωση της βαθμολογίας και για αναληθείς ισχυρισμούς από υπαλλήλους της διοργανώτριας Αρχής.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε σήμερα Πέμπτη (16/05) στο ΑΣΕΑΔ προσφυγή κατά της απόφασης του ΕΣΑΚΕ να επικυρώσει παράνομα τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής και τον πίνακα βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η πρώτη προσφυγή μας στο ΑΣΕΑΔ.

Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ της 15ης Μαϊου 2019, η νομική σύμβουλος της διοργανώτριας αρχής, κ. Γονιδάκη και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γαλατσόπουλος δήλωσαν ενώπιον όλων των μελών ότι άλλαξε η γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου και ότι μπορεί να επικυρωθεί ο πίνακας της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτό έγινε γιατί έλαβαν γνώση του περιεχομένου της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ την προηγούμενη μέρα και με βάση αυτό το περιεχόμενο μπορεί να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Ακολούθως, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΣΑΚΕ, κ. Παπαχατζής, ενημέρωσε όλους τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του Συνδέσμου για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ωστόσο, σήμερα πληροφορηθήκαμε πως οι παραπάνω ισχυρισμοί ήταν αναληθής και ότι κατόπιν αιτήματος του ΕΣΑΚΕ, το ΑΣΕΑΔ απέστειλε την προσφυγή μας με mail στον Σύνδεσμο στις 7/5. Δηλαδή αυτή τελούσε σε γνώση του πρόεδρου και της νομικής συμβούλου όταν γνωμοδότησε στο Δ.Σ. της 9ης Μαΐου για την αναβολή της έναρξης των πλέι οφ».

Basket League: Δευτέρα το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός!

Ολυμπιακός

Αύριο (17/5) το μεσημέρι (13:00) θα συνεδριάσει η ΚΕΔ για την κλήρωση/ορισμό των διαιτητών των Playoffs της Basket League και βάσει του ανεπίσημου προγράμματος που έστειλε ο ΕΣΑΚΕ, τη Δευτέρα (20/5) θα γίνει ο πρώτος αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Εν αναμονή της απόφασης του ΑΣΕΑΔ επί της προσφυγής του Ολυμπιακού, ο ΕΣΑΚΕ ήδη έχει προχωρήσει στην ενημέρωση των ομάδων για το πρόγραμμα των Playoffs του Πρωταθλήματος.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι το πλάνο διεξαγωγής της τελικής φάσης περιλαμβάνει τρεις αγώνες για το Σάββατο (18/5), ενώ το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα γίνει τη Δευτέρα (20/5).

Ο ΕΣΑΚΕ ζήτησε από την ΚΕΔ να ορίσει διαιτητές, γι’ αυτόν τον λόγο προβλέπεται να συνεδριάσει αύριο (17/5) η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share