Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Βόμβα: Η UEFA πετάει εκτός Champions League την Μάντσεστερ Σίτι!

Βόμβα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

16 Μαΐου 2019 13:28
Βόμβα: Η UEFA πετάει εκτός Champions League την Μάντσεστερ Σίτι!

Πιο κοντά από ποτέ στον αποκλεισμό της από το Champions League είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ η υπόθεση που αφορά την παραβίαση του Financial Fair Play από πλευράς των «Πολιτών» μεταττίθεται στο δικαστικό όργανο της αρμόδιας αρχής των οικονομικών δεδομένων κάτι που σημαίνει πως το... πράγμα σοβαρεύει επικίνδυνα.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, ο φάκελος των πρωταθλητών Αγγλίας με όλα τα στοιχεία που φαίνεται ότι «καίνε» τον σύλλογο για επένδυση που έγινε από τον Σεΐχη Μανσούρ και απέφυγε τον έλεγχο μέσω... χορηγίας, μεταφέρθηκε πλέον στο δικαστικό όργανο του Financial Fair Play.

Αυτό σημαίνει πως είναι πια εξαιρετικά πιθανός ο αποκλεισμός της ομάδας από το Τσάμπιονς Λιγκ για μια σεζόν, από το καλοκαίρι του 2020.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Σίτι δηλώνουν ήρεμοι και τονίζουν ότι θα δικαιωθούν.

Ο επικεφαλής του Club Financial Control Body, έχοντας συμβουλευθεί και άλλα μέλη του ανεξάρτητου σώματος του CFCB, αποφάσισε να διαβιβάσει την υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι στο δικαστικό όργανο, έπειτα από το φινάλε της έρευνας που πραγματοποίησε.

Η UEFA πετάει εκτός Champions League την Μάντσεστερ Σίτι!

Η έρευνα αυτή ξεκίνησε στις 7 Μαρτίου του 2019 έπειτα από παραβίαση κανονισμών του Financial Fair Play, όπως αναφέρθηκε δημόσια στον Τύπο» ήταν η ανακοίνωση της UEFA.

Οι «πολίτες», από την πλευρά τους, παραμένουν αισιόδοξοι για τη δικαίωσή τους και ανέφεραν πως δεν τους προκάλεσε καμία έκπληξη η απόφαση του επικεφαλής της έρευνας για τους κανονισμούς του Financial Fair Play, Άιβς Λετέρμ.

«Είμαστε απογοητευμένοι, σε καμία περίπτωση όμως δεν έχουμε εκπλαγεί από αυτή την εξέλιξη για την απόφαση του επικεφαλής της έρευνας, Άιβς Λετέρμ.

Οι διαρροές στα media την περασμένη εβδομάδα είναι ενδεικτικές της εξέλιξης της διαδικασίας.

Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει αισιόδοξη για θετική έκβαση όταν η υπόθεση θα εξεταστεί πλέον από ανεξάρτητο σώμα. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι παντελώς λανθασμένες και η CFCB αδιαφορεί για αδιάσειστα στοιχεία που έχουμε παραδώσει.

Η απόφαση περιλαμβάνει λάθη, παρερμηνείες και σύγχυση σε μια διαδικασία που από πλευράς μας χαρακτηρίζεται πως μη ικανοποιητική και εχθρική απέναντι στον σύλλογό μας» ήταν η ανακοίνωση της ομάδας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share