Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

AEK: Αποχαιρετά τον Ροντρίγκο Γκάλο!

Μετά από 4 χρόνια...

15 Μαΐου 2019 19:42
AEK: Αποχαιρετά τον Ροντρίγκο Γκάλο!

Ο Ροντρίγκο Γκάλο ύστερα από 4 χρόνια πορείας δεν ανήκει πλέον στην ΑΕΚ ύστερα από ανακοίνωση της ομάδας.

Ο 33χρονος αμυντικός δεν περιλαμβανόταν στα πλάνα για τη νέα σεζόν και δεν υπήρξε καν πρόταση για ανανέωση συνεργασίας για το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Ο Γκάλο ήταν στην ΑΕΚ από την πρώτη μέρα της επιστροφής της στη μεγάλη κατηγορία. Μάλιστα, είχε πετύχει τότε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, κόντρα στον Πλατανιά. Συνολικά, ο Βραζιλιάνος είχε 159 συμμετοχές με οκτώ γκολ.

«Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές, γράφοντας ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ΑΕΚ στον αποχαιρετισμό της.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ: «Υπήρξα πολύ ευτυχής σε αυτά τα τέσσερα χρόνια και έζησα καταπληκτικές στιγμές με την κατάκτηση ενός Κυπέλλου, με συμμετοχή στους ομίλους του Europa και του Champions League και κυρίως με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια. Κάνοντας τον απολογισμό, μπορώ να πω ότι αυτά τα τέσσερα χρόνια με τη φανέλα της ΑΕΚ οι ευτυχισμένες στιγμές ήταν πολύ περισσότερες από τις κακές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας, που στην πλειοψηφία του πάντα με στήριζε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την πλευρά μου και σε όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ».

Basket League - ΑΕΚ: Ο Τζόρνταν Θίοντορ θέλει απάντηση για τα playoffs!

Ο Τζόρνταν Θίοντορ ο παίκτης της ΑΕΚ θέλει απάντηση για τα playoffs της Basket League! “Παντρεύομαι. Θέλω απάντηση για τα playoffs”

Οι μέρες περνούν και τα playoffs της Basket League δεν ξεκινούν. Άπαντες περιμένουν να μάθουν πότε θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια, με τους παίκτες να είναι σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο Τζόρνταν Θίοντορ έχει, μάλιστα, έναν επιπλέον λόγο να ανησυχεί, καθώς έχει προγραμματίσει για τα μέσα Ιουλίου τον γάμο του με Τουρκάλα μπασκετμπολίστρια.

Ο Τζόρνταν Θίοντορ περιμένει να μάθει πότε ξεκινούν τα playoffs της Basket League, καθώς παντρεύεται τον Ιούλιο!

«Χρειάζομαι μια απάντηση για τα playoffs σήμερα! Ο γάμος μου είναι στις 17 Ιουλίου και με καθυστερείτε», έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ στο Twitter. Λογικά θα προλάβει ο Θίοντορ…

ΑΕΚ: Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Μπακάκης!

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Μπακάκης της ΑΕΚ! Τι συνέβη με τον ποδοσφαιριστή;

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την ερχόμενη Τρίτη (21.05.2019) ο Μιχάλης Μπακάκης, γεγονός που θα τον αφήνει εκτός Εθνικής, για το φιλικό με την Τουρκία.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους κοιλιακούς από το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, παίζοντας με ενοχλήσεις όλο αυτό το διάστημα.

Ο Έλληνας μπακ ακολουθούσε συντηρητικό πρόγραμμα στις προπονήσεις και πλέον ήρθε η ώρα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου (σ.σ. θα γίνει την Τρίτη 21 Μαΐου).

Μετά το προγραμματισμένο χειρουργείο, ο Μπακάκης θα ακολουθήσει το απαιτούμενο διάστημα αποκατάστασης ώστε να είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ανανεώνει ο Σα στον Ολυμπιακό

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτοιμος για τον πρώτο τελικό του ΝΒΑ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share