Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Basket League: Αρχίζουν τα playoffs! - Επικυρώθηκε η βαθμολογία!

Τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό;

15 Μαΐου 2019 17:30
Basket League: Αρχίζουν τα playoffs! - Επικυρώθηκε η βαθμολογία!

Αρχίζουν τα playoffs! Με ψήφους 13-1 επικυρώθηκε η βαθμολογία της Basket League!

Οι αγώνες θα αρχίσουν το τριήμερο Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα, αλλά, με τα τωρινά δεδομένα, είναι εξαιρετικά αμφίβολο έως απίθανο να κατέβει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Παρά τις ενστάσεις του Ολυμπιακού, που επιμένει πως δεν πρέπει να υπάρξει αγωνιστική δράση, προτού αποφανθεί το ΑΣΕΑΔ, ο ΕΣΑΚΕ με ψήφους 13-1 επικύρωσε τη βαθμολογία της Basket League και άναψε «πράσινο» για την έναρξη των playoffs.

Σημειώνεται πως από τον ΕΣΑΚΕ έγινε σαφές πως, όποιος δεν κατέβει σε αγώνα playoffs, ανεξάρτητα από την αναδιάρθρωση, υποβιβάζεται αυτομάτως.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Basket League - ΑΕΚ: Ο Τζόρνταν Θίοντορ θέλει απάντηση για τα playoffs!

Ο Τζόρνταν Θίοντορ ο παίκτης της ΑΕΚ θέλει απάντηση για τα playoffs της Basket League! “Παντρεύομαι. Θέλω απάντηση για τα playoffs”

Οι μέρες περνούν και τα playoffs της Basket League δεν ξεκινούν. Άπαντες περιμένουν να μάθουν πότε θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια, με τους παίκτες να είναι σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο Τζόρνταν Θίοντορ έχει, μάλιστα, έναν επιπλέον λόγο να ανησυχεί, καθώς έχει προγραμματίσει για τα μέσα Ιουλίου τον γάμο του με Τουρκάλα μπασκετμπολίστρια.

Ο Τζόρνταν Θίοντορ περιμένει να μάθει πότε ξεκινούν τα playoffs της Basket League, καθώς παντρεύεται τον Ιούλιο!

«Χρειάζομαι μια απάντηση για τα playoffs σήμερα! Ο γάμος μου είναι στις 17 Ιουλίου και με καθυστερείτε», έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ στο Twitter. Λογικά θα προλάβει ο Θίοντορ…

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share