Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: "Όποιος δεν πάρει μέρος στα πλέι-οφ, υποβιβάζεται"!

Εξέφρασε την θέση του Παναθηναϊκού!

15 Μαΐου 2019 15:55
Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

"Όποιος δεν πάρει μέρος στα πλέι-οφ, υποβιβάζεται" αυτή ήταν η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλά και του Παναθηναϊκού!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τη θέση του Παναθηναϊκού, η οποία είναι κατά της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, ενώ πρότεινε εκτός του Κολοσσού που τερμάτισε τελευταίος στη Basket League, να υποβιβαστεί στην Α2 κι όποια ομάδα δεν πάρει μέρος στα πλέι οφ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τάχθηκε κατά της αναδιάρθρωσης στη σύσκεψη του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, κάνοντας μία πρόταση, η οποία είχε ουσιαστικά αποδέκτη τον Ολυμπιακό.

Η σχετική πρόταση ήταν ουσιαστικά με αποδέκτη τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει τονίσει ότι δεν θα θα κατέβει σε παιχνίδι κόντρα στο «τριφύλλι», ενάν οι διαιτητές δεν είναι ξένοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός «συγκρούονται» στην πρώτη φάση των πλέι οφ, μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην κατέβει στο παιχνίδι με την Κύμη την τελευταία αγωνιστική και την τιμωρία του «τριφυλλιού» που τον έφερε στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αποχώρηση βόμβα από τον Παναθηναϊκό!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό πρέπει να θεωρείται ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Όπως είχε φανεί εδώ και αρκετές ημέρες, το ενδεχόμενο να παραμείνει στο «τριφύλλι» ο 29χρονος δεξιός μπακ δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στη Nova έκανε λόγο για οριστικό «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις.

«Ήθελα να μείνω. Ήθελα να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις.... Πίστευα πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πάντα "πάλευα" και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου» ανέφερε αρχικά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί σε κάθε κατάσταση, σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη του συλλόγου. Πραγματικά είμαι στενoχωρημένος, γιατί έζησα τη μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσα να έχω από τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα», πρόσθεσε ο έμπειρος πλάγιος μπακ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share