Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μπενφίκα: Πωλητήριο στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο!

Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος!

15 Μαΐου 2019 14:08
Μπενφίκα: Πωλητήριο στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο!

Ενόψει μεταγραφών η Μπενφίκα ετοιμάζει να βάλει πωλητήριο στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της πορτογαλικής ομάδας α έχουν αρχίσει να αναζητούν ομάδα να πουλήσουν τον Έλληνα τερματοφύλακα με το κόστος της μεταγραφής να ανεβαίνει στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπενφίκα φαίνεται ότι θέλει να γεμίσει… τα ταμεία της, γι’ αυτό κι αναμένεται να βάλει πωλητήριο στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι ομάδες που θα κινηθούν για την περίπτωση του θα είναι από υψηλότερο επίπεδο.

Οι Πορτογάλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν μ’ αυτό τον τρόπο την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί ο Βλαχοδήμος, ο αντικαταστάτης του οποίου είναι πιθανόν να είναι ο Σίλεσεν, για τον οποίο η Μπενφίκα έχει κάνει ήδη κίνηση για να τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα.

Φεύγει ο Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο 28χρονος επιθετικός ανακοίνωσε στον προπονητή της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς και τους συμπαίκτες του ότι αποχωρεί από την ομάδα της Μαδρίτης. Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για τη μετακίνηση του "Γκριζού" στην Μπαρτσελόνα, κίνηση που φημολογείται από την περσινή σεζόν.

Την απόφαση του Αντουάν Γκριεζμάν να μη συνεχίσει στην Ατλέτικο κοινοποίησε και ο σύλλογος μέσω Twitter, ενώ ανέβασε και video στο οποίο ο Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός αναφέρει: "Πέρασα πέντε εκπληκτικά χρόνια, σας ευχαριστώ πολύ για όλα, θα σας έχω στη καρδιά μου".

Ο Γκριεζμάν είχε επεκτείνει το συμβόλαιο του τον περασμένο Μάρτιο μέχρι το 2023.

Η ρήτρα αποδέσμευσής του θα μειωθεί από την 1η Ιουλίου στα 120.000.000 ευρώ (από τα 200.000.000 ευρώ που είναι τώρα).

Ο Γάλλος διεθνής αγωνίζεται στην Ατλέτικο από το 2014, όταν και αγοράστηκε από την Ρεάλ Σοσιεδάδέναντι 27.000.000 ευρώ κι έχει κατακτήσει ένα Europa League (2018), ένα ισπανικό Σούπερκαπ (2014) κι ένα ευρωπαϊκό Σούπερκαπ (2018), καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Γαλλία το 2018.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ανανεώνει ο Σα στον Ολυμπιακό

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτοιμος για τον πρώτο τελικό του ΝΒΑ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share