Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτοιμος για τον πρώτο τελικό του ΝΒΑ!

Ποια είναι η σειρά των τελικών;

15 Μαΐου 2019 12:07
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτοιμος για τον πρώτο τελικό του ΝΒΑ!

Έτοιμος για τον πρώτο τελικό του ΝΒΑ είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Οι Μιλγουόκι Μπακς, αφού … σκούπισαν με 4-0 τους Ντιτρόιτ Πίστονς, δεν πτοήθηκαν όταν ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα από τους Μπόστον Σέλτικς!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Με εντυπωσιακές εμφανίσεις και στα play off οδήγησε τους Μπακς στην πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό περιφέρειας μετά το 2001.

Κέρδισαν τους 4 επόμενους, έκαναν το 4-1 και προκρίθηκαν στον τελικό της Ανατολής.

Τα «Ελάφια» έχουν συνολικά 9 συμμετοχές σε τελικούς. Δύο φορές προκρίθηκαν στους τελικούς του NBA και μία φορά, το 1971, κατέκτησαν τον τίτλο.

Αντίπαλός τους θα είναι οι Τορόντο Ράπτορς, οι οποίοι με το ιστορικό buzzer beater του Καουάι Λέοναρντ κέρδισαν 92-90 τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, έκαναν το 4-3 στη σειρά και προκρίθηκαν για δεύτερη φορά σε τελικό περιφέρειας. Η πρώτη ήταν το 2016 όταν ηττήθηκαν με 4-2 από τους Καβαλίερς.

Η σειρά των τελικών της Ανατολής, με έπαθλο τη συμμετοχή στους τελικούς του NBA, ξεκινάει στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο Μιλγουόκι. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι «καυτός» και ετοιμάζεται να οδηγήσει τους Μπακς στους τελικούς του NBA.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μια ομιλία...βγαλμένη από την ζωή! (Video)

Μια ομιλία...βγαλμένη από την ζωή από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα στην ζωή του;

Η πέμπτη αναμέτρηση με τους Μπόστον Σέλτικς έμελλε να είναι η τελευταία της σειράς.

Δεν είναι τίποτα μπροστά στο μεγάλο κόλπο. Οκτώ νίκες συμπληρώθηκαν. Άλλες οκτώ απομένουν. Για το όνειρο του Μιλγουόκι.

Φρόντισαν γι’ αυτό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς του. Μη γελιέστε, η ομάδα είναι δική του. Αυτός ορίζει τον ρυθμό. Αυτός κάνει το κουμάντο. Και οδηγεί τα «ελάφια» στη Γη της Επαγγελίας.

Πριν από τον αγώνα που έδωσε την πρόκριση στους Μπακς, αρκετοί παίκτες πήραν τον λόγο στα αποδυτήρια. Έτσι και αλλιώς, ο προπονητής, Μάικ Μπουντενχόλζερ έχει συνηθίσει τους παίκτες του σε ενεργό ρόλο.

Ενας από όσους μίλησαν ήταν και ο Giannis. Τι είπε στους συμπαίκτες του; Μία… πινελιά από τη ζωή του. Την προηγούμενη. Και την καινούργια. Και όλα όσα θα κρίνονταν σε αυτό το ματς.

«Πολλοί από εμάς δεν είχαν τίποτα. Και μαζί έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε την ιστορία μας αυτή τη στιγμή».

Λίγα λόγια και καλά. Ικανά να ξυπνήσουν τα συναισθήματα. Να κάνει τους παίκτες των Μπακς να ταυτιστούν μαζί του.

Έτσι και αλλιώς, οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας του Γουισκόνσιν ήταν μπασκετικοί… απόκληροι. Αθλητές άγνωστοι. Αθλητές με προοπτική, αλλά λανθασμένες επιλογές καριέρας.

Αθλητές που αναζητούσαν την άκρη για την καριέρα τους. Και την ανακάλυψαν στο Μιλγουόκι.

Και είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία. Οκτώ νίκες συμπληρώθηκαν. Άλλες οκτώ απομένουν.

Ακόμη και ο αντιπρόεδρος των Μπακς, Άλεξ Λάσρι, γιος του ιδιοκτήτη, Μαρκ, απολαμβάνει τη στιγμή.
Και περιμένει και άλλα.

«Φίλοι των Μπακς. Ας απολαύσουμε αυτή τη στιγμή. Έχουμε ένα σαββατοκύριακο για να το γιορτάσουμε. Αλλά μετά ακολουθεί το πρώτο ματς στην έδρα μας για τους γαμ… τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας», ήταν το μήνυμά του στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Ποιος είπε ότι ο καθωσπρεπισμός απαγορεύει τη βωμολοχία; Την επιτρέπει αν περιλαμβάνεται στην εξίσωση ο Greek Freak!!!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share