Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ανανεώνει ο Σα στον Ολυμπιακό

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θα παραμείνει στο Λιμάνι

15 Μαΐου 2019 11:02
Ανανεώνει ο Σα στον Ολυμπιακό

Έπειτα από διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν σχεδόν 3 μήνες, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζόσε Σα, φέρεται να συμφώνησε για ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ ξεπεράστηκε και το εμπόδιο της Πόρτο, από την οποία προέρχεται ως δανεικός.

Χθες, 14/5, συνεργάτης του μάνατζερ Ζόρζε Μέντες που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του 26χρονου πορτιέρο ήρθε στον Πειραιά κι εάν δεν προκύψει κάποια έκτακτη εμπλοκή της τελευταίας στιγμής, θα ανακοινωθεί σύντομα η απόκτησή του, καθώς και οι λεπτομέρειες της.

Στην συνέχεια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλείται να λύσει την εκκρεμότητα του συμβολαίου του αρχηγού, Κώστα Φορτούνη, αλλά και του Ντάνιελ Ποντένσε.

ΑΕΚ: Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Μπακάκης!

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Μπακάκης της ΑΕΚ! Τι συνέβη με τον ποδοσφαιριστή;

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την ερχόμενη Τρίτη (21.05.2019) ο Μιχάλης Μπακάκης, γεγονός που θα τον αφήνει εκτός Εθνικής, για το φιλικό με την Τουρκία.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους κοιλιακούς από το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, παίζοντας με ενοχλήσεις όλο αυτό το διάστημα.

Ο Έλληνας μπακ ακολουθούσε συντηρητικό πρόγραμμα στις προπονήσεις και πλέον ήρθε η ώρα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου (σ.σ. θα γίνει την Τρίτη 21 Μαΐου).

Μετά το προγραμματισμένο χειρουργείο, ο Μπακάκης θα ακολουθήσει το απαιτούμενο διάστημα αποκατάστασης ώστε να είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share