Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

UEFA: Έρχονται αλλαγές σε Champions League και Europa League!

Από πότε θα ισχύσουν;

14 Μαΐου 2019 19:57
UEFA: Έρχονται αλλαγές σε Champions League και Europa League!

Έρχονται αλλαγές σε Champions League και Europa League ανακοίνωσε η UEFA! Από πότε όμως θα ισχύσουν οι αλλαγές;

Σύμφωνα με τα γνωστοποίησε η UEFA, τόσο στον τελικό του Champions League, όσο και σε αυτόν του Europa League, οι προπονητές των φιναλίστ θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν στον πάγκο τους 12 ποδοσφαιριστές κι όχι 7.

Ο συγκεκριμένος αριθμός παικτών θα ισχύσει και στο Super Cup.

Οι συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις από την UEFA -σε Champions και Europa League- θα ισχύσουν από την επόμενη σεζόν.Επίσης, η διοργανώτρια θα προχωρήσει σε μια ακόμα σημαντική αλλαγή, δίνοντας τη δυνατότητα 4ης αλλαγής για όλες τις νοκ-άουτ φάσεις, των οποίων τα ματς θα οδηγούνται στην παράταση.

Champions League: Ο μεγάλος τελικός θα γίνει με τον Νταμίρ Σκόμινα!

Ο μεγάλος τελικός του Champions League θα γίνει με τον Νταμίρ Σκόμινα στην διαιτησία!

Η UEFA γνωστοποίησε ότι ο Νταμίρ Σκόμινα θα διευθύνει τον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί την 1η Ιουνίου στο «Wanda Metropolitano» της Μαδρίτης με αντιπάλους την Τότεναμ και τη Λίβερπουλ.

Ο Σλοβένος διαιτητής, Νταμίρ Σκόμινα, θα διευθύνει τον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ.

Βοηθοί του Σκόμινα θα είναι οι συμπατριώτες του Γιούρε Πράπροτνικ και Ρόμπερτ Βούκαν, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ισπανός Ματέου Λαόθ.

Βοηθός διαιτητή VAR θα είναι ο Φέλιξ Τσβάιερ, ο οποίος πριν λίγες μέρες ήταν και διαιτητής στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο 42χρονος Σλοβένος ρέφερι (διεθνής από το 2002) θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει ένα… τρεμπλ στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, καθώς έχει ήδη διαιτητεύσει στον τελικό του Europa League του 2017 με αντιπάλους τον Άγιαξ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 2012 ανάμεσα στην Τσέλσι και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Επίσης, ήταν τέταρτος διαιτητής στον τελικό του Champions League του 2013 ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μπάγερν Μονάχου. Κατά την τρέχουσα σεζόν ο Σκόμινα έχει «σφυρίξει» σε τέσσερις αγώνες Champions League, καθώς και σε δύο παιχνίδια για το Europa League.

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share