Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

ΑΕΚ: Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Μπακάκης!

Τι συνέβη;

14 Μαΐου 2019 18:02
ΑΕΚ: Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Μπακάκης!

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Μπακάκης της ΑΕΚ! Τι συνέβη με τον ποδοσφαιριστή;

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την ερχόμενη Τρίτη (21.05.2019) ο Μιχάλης Μπακάκης, γεγονός που θα τον αφήνει εκτός Εθνικής, για το φιλικό με την Τουρκία.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους κοιλιακούς από το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, παίζοντας με ενοχλήσεις όλο αυτό το διάστημα.

ΑΕΚ

Ο Έλληνας μπακ ακολουθούσε συντηρητικό πρόγραμμα στις προπονήσεις και πλέον ήρθε η ώρα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου (σ.σ. θα γίνει την Τρίτη 21 Μαΐου).

Μετά το προγραμματισμένο χειρουργείο, ο Μπακάκης θα ακολουθήσει το απαιτούμενο διάστημα αποκατάστασης ώστε να είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Στα Σπάτα βρέθηκε ο Μελισσανίδης! - Τι είπε στους παίκτες μετά τον τελικό;

ΑΕΚ

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε στην προπόνηση των παικτών στα Σπάτα μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και πραγματικά τα λόγια του ήταν πολύ σκληρά!

Μετά το πρωτάθλημα του 2018 ακολούθησε μία αποτυχημένη σεζόν για την ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίστηκε απογοητευμένος στα Σπάτα, για να μιλήσει με «σκληρή γλώσσα» στους παίκτες.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα και την προπόνηση της ΑΕΚ για να τα “ψάλει” στους παίκτες μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας. “Όσοι δεν φέρετε πρόταση, θα μείνετε και θα προπονείστε μόνοι σας».

ΑΕΚ

«Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά την ίδια ώρα είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα έτσι ώστε να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ίσως όμως να μην μπορούσατε παραπάνω», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Ένωσης και πρόσθεσε:

«Αυτό που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρουν πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους».

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share