Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΑΕΚ: Στα Σπάτα βρέθηκε ο Μελισσανίδης! - Τι είπε στους παίκτες μετά τον τελικό;

Βαριές απειλές!

14 Μαΐου 2019 16:24
ΑΕΚ: Στα Σπάτα βρέθηκε ο Μελισσανίδης! - Τι είπε στους παίκτες μετά τον τελικό;

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ βρέθηκε στην προπόνηση των παικτών στα Σπάτα μετά τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και πραγματικά τα λόγια του ήταν πολύ σκληρά!

Μετά το πρωτάθλημα του 2018 ακολούθησε μία αποτυχημένη σεζόν για την ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμφανίστηκε απογοητευμένος στα Σπάτα, για να μιλήσει με «σκληρή γλώσσα» στους παίκτες.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα και την προπόνηση της ΑΕΚ για να τα “ψάλει” στους παίκτες μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας. “Όσοι δεν φέρετε πρόταση, θα μείνετε και θα προπονείστε μόνοι σας».

«Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά την ίδια ώρα είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα έτσι ώστε να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ίσως όμως να μην μπορούσατε παραπάνω», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Ένωσης και πρόσθεσε:

«Αυτό που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρουν πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους».

ΑΕΚ: Για τελευταία φορά στα Σπάτα ο Λαμπρόπουλος!

Για τελευταία φορά στα Σπάτα βρέθηκε ο Λαμπρόπουλος παίκτης της ΑΕΚ! Ο 29χρονος Έλληνας αμυντικός αποχαιρετήσει τους παίκτες της ΑΕΚ.

Την τελευταία του επαφή με τους παίκτες της ΑΕΚ είχε σήμερα (13.05.2019) ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο 29χρονος αμυντικός πέρασε για τελευταία φορά την πύλη του προπονητηρίου στα Σπάτα, μετά από 5 συναπτά έτη και 135 εμφανίσεις με την Ένωση, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος βρέθηκε στα Σπάτα για τελευταία φορά!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share