Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποχώρηση βόμβα από τον Παναθηναϊκό!

Ανατροπή δεδομένων!

14 Μαΐου 2019 09:56
Αποχώρηση βόμβα από τον Παναθηναϊκό!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό πρέπει να θεωρείται ο Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Όπως είχε φανεί εδώ και αρκετές ημέρες, το ενδεχόμενο να παραμείνει στο «τριφύλλι» ο 29χρονος δεξιός μπακ δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του στη Nova έκανε λόγο για οριστικό «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις.

«Ήθελα να μείνω. Ήθελα να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις.... Πίστευα πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πάντα "πάλευα" και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου» ανέφερε αρχικά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί σε κάθε κατάσταση, σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη του συλλόγου. Πραγματικά είμαι στενoχωρημένος, γιατί έζησα τη μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσα να έχω από τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα», πρόσθεσε ο έμπειρος πλάγιος μπακ.

Παναθηναϊκός: Τιμωρία και επίσημα! Πάει με Ολυμπιακό στα πλέι οφ!

Τιμωρία και επίσημα ήρθε για τον Παναθηναϊκό! Πάει με Ολυμπιακό στα πλέι οφ!

O Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ με αφαίρεση έξι βαθμών, για την απόφαση του να μην “κατέβει” στο ματς με την Κύμη, για την τελευταία αγωνιστική της Basket League.

Προέκυψε το αναμενόμενο “σενάριο”! O Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ με αφαίρεση βαθμών, για τη μη συμμετοχή του στο εντός έδρας ματς με την Κύμη και η νέα βαθμολογία τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Ολυμπιακό, στην πρώτη φάση των πλέι οφ της Basket League.

Ο αγώνας κατέληξε στην ομάδα της Εύβοιας με σκορ 20-0, ενώ το “τριφύλλι” τιμωρήθηκε και με συνολικό πρόστιμο 11 χιλιάδων ευρώ.

Η αφαίρεση βαθμών που υποβλήθηκε στην ΚΑΕ παναθηναϊκός την ρίχνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την στέλνει να αντιμετωπίσει τον ολυμπιακό στον πρώτο γύρω των πλέι οφ… όποτε κι αν ξεκινήσουν.

Να θυμίσουμε πάντως πως εκκρεμεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή που κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής

H απόφαση
«Επιβάλλεται στην ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ:

α) Μηδενισμός της ομάδας λόγω του ό,τι από υπαιτιότητά της δεν διεξήχθη προγραμματισμένος αγώνας και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ΕΥΡΩ, ενώ ο αγώνας κατακυρώνεται 20 – 0 υπέρ της αντιπάλου και

β) για μη συμμετοχή της εγκαλουμένης ΚΑΕ απο υπαιτιότητα της συνεπεία λόγου μη αναγομένου σε γεγονός ανωτέρας βίας, την ποινή της στέρησης έξι (6) βαθμών και χρηματικού προστίμου οχτώ χιλιάδων (8.000,00) ΕΥΡΩ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της KAE ΚΥΜΗ της 8-5-2019.»

Τα ζευγάρια της α’ φάσης των πλέι οφ:

ΑΕΚ – Χολαργός
Περιστέρι Βίκος Cola – Ήφαιστος Λήμνου
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Προμηθέας Πάτρας – ΠΑΟΚ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share