Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τέλος για την ΑΕΚ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος!

Δείτε αναλυτικά...

13 Μαΐου 2019 18:56
Τέλος για την ΑΕΚ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος!

Με την ενημέρωση, ότι «ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και κάποια στιγμή θα περάσει από την ΠΑΕ για το τυπικό της ολοκλήρωσης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ», ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ το κεφάλαιο Λαμπρόπουλου. Ο 29χρονος διεθνής αμυντικός, είναι ο μόνος από τους «κομμένους» του Οκτώβρη, στον οποίο δεν δόθηκε δεύτερη ευκαιρία και έκλεισε άδοξα ο κύκλος του στην ΑΕΚ.

Μαζί με τον Λαμπρόπουλο, κλείνει επί της ουσίας ένα μεγάλο κεφάλαιο της ομάδας που ξεκίνησε από τα ποδοσφαιρικά αλώνια της Β’ Εθνικής για να φτάσει ως τους ομίλους του Champions League (έχουν απομείνει μόνοι οι Μάνταλος και Μπακάκης). Το οξύμωρο είναι, ότι ο Λαμπρόπουλος υπήρξε ο πιο εξελίξιμος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα.

Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος, ότι ο Λαμπρόπουλος δεν ήταν καλά καλά βασικός στην ΑΕΚ της Β’ Εθνικής, αλλά κατάφερε μέσα από τη δουλειά του να είναι ανάμεσα σε εκείνους που οδήγησαν την ΑΕΚ στην κορυφή. Επαιξε στο Champions League, έφτασε ως την Εθνική ομάδα. Αν και υπήρχαν στελέχη της ΑΕΚ που εκτιμούσαν την παρουσία του, ο Λαμπρόπουλος δεν πήρε ποτέ ουσιαστικά την επιλογή της επαναδιαπραγμάτευσης.

Ο Λαμπρόπουλος αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το 2014 από τον Πανιώνιο, μαζί με τον Ανέστη. Εγινε γρήγορα μέλος της ομάδας που επανέφερε την ΑΕΚ στα κανονικά της επίπεδα. Αγωνίστηκε συνολικά σε 135 παιχνίδια, σκοράροντας πέντε φορές. Σε ό,τι αφορά το μέλλον του, παρά τα σενάρια που τον συνέδεαν με τον Ολυμπιακό, ο Λαμπρόπουλος θα αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό.

ΑΕΚ: Κρίσιμα τα πράγματα για τον Χιμένεθ μετά το Σάββατο!

Κρίσιμα τα πράγματα για τον Μανόλο Χιμένεθ της ΑΕΚ μετά το Σάββατο και την νίκη του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος!

Σημαντικές αποφάσεις καλούνται να πάρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ μετά την ήττα της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share