Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Προειδοποιήσεις για εκκένωση του ΟΑΚΑ!

Τι συνέβη;

11 Μαΐου 2019 20:24
Κύπελλο Ελλάδας: Προειδοποιήσεις για εκκένωση του ΟΑΚΑ!

Προειδοποιήσεις για εκκένωση του ΟΑΚΑ! Τι θα γίνει με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος; Κάνουν έκκληση για συμμόρφωση οπαδών από τα μεγάφωνα!

Το… κλίμα στο ΟΑΚΑ, δεν θα είναι ποδοσφαιρικό. Ένα γήπεδο 65.000 θέσεων θα έχει 1040 προσκλήσεις και 3000 αστυνομικούς! Μόνο γιορτή του ποδοσφαίρου δεν θα θυμίζει ο αγώνας των δύο «δικεφάλων».

Η μεγάλη ώρα έφτασε! ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα τεθούν για τρίτη σερί σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και δεύτερη σερί στο ΟΑΚΑ, με σκοπό να σηκώσουν την κούπα.

Ο ΠΑΟΚ σήκωσε το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια –και τρίτο συνολικά- και θέλει να κλείσει θριαμβευτικά τη χρονιά, φτάνοντας στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να πάρει το τρίτο σερί Κύπελλο τα τελευταία τρία χρόνια -κόντρα στην Ένωση- και 7ο συνολικά.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ θέλει… εκδίκηση για τους δύο σερί χαμένους τελικούς Κυπέλλου από τους Θεσσαλονικείς και να σηκώσει το 17ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορίας της.

Κύπελλο Ελλάδος: Οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτυσαν δημοσιογράφους!

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτυσαν δημοσιογράφους! Από νωρίς ξεκίνησαν τα "παρατράγουδα" για τον καλά φυλασσόμενο Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος!

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για τα οποία είχαν θέση οι προσκλήσεις της ΕΠΟ, βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες, έβρισαν και έφτυσαν κάποιους δημοσιογράφους.

Η ένταση σταμάτησε όταν μια διμοιρία των ΜΑΤ έκατσε ανάμεσά τους.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share