Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κύπελλο Ελλάδος: Οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτυσαν δημοσιογράφους!

Ξεκίνησαν από νωρίς..

11 Μαΐου 2019 20:05
Κύπελλο Ελλάδος: Οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτυσαν δημοσιογράφους!

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτυσαν δημοσιογράφους! Από νωρίς ξεκίνησαν τα "παρατράγουδα" για τον καλά φυλασσόμενο Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος!

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για τα οποία είχαν θέση οι προσκλήσεις της ΕΠΟ, βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες, έβρισαν και έφτυσαν κάποιους δημοσιογράφους.

Η ένταση σταμάτησε όταν μια διμοιρία των ΜΑΤ έκατσε ανάμεσά τους.

Τελικός Κυπέλλου: Ο Πιτίνο ανάβει "φωτιές" με τα σχόλια του!

Για το τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ο Πιτίνο εξαπολύει καυστικά σχόλια! «Πέντε μήνες στην Ελλάδα, έχω δει πράγματα που δεν έχω ξαναδεί»!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, έριξε τα… καρφιά του για την απουσία οπαδών από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ, στον τελικό του Κυπέλλου, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Βρίσκεται λίγους μήνες στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ρικ Πιτίνο παραδέχεται πως.. πρόλαβε να δει πράγματα που δεν τα είχε συναντήσει άλλη φορά στην καριέρα του! Ο προπονητής της “πράσινης” ΚΑΕ σχολίασε όλα όσα έχουν προηγηθεί του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

“Στους 5 μήνες που είμαι στην Ελλάδα, έχω δει πράγματα που δεν έχω δει ποτέ ξανά όσο προπονώ. Σήμερα παίζουν Τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Δεν επιτρέπονται οπαδοί. 1.000 προσκλήσεις έχουν δοθεί σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ομοσπονδία και υπάρχουν 3.000 αστυνομικοί. 3 αστυνομικοί για έναν οπαδό. Και 45 άτομα πήγαν να διαμαρτυρηθούν στους Λέικερς”, έγραψε σχετικά ο Ρικ Πιτίνο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share