Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχτηκε τους παίκτες!

Η ομάδα του βρίσκεται ήδη στο ΟΑΚΑ!

11 Μαΐου 2019 19:47
ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχτηκε τους παίκτες!

Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχτηκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο ίδιος στο ΟΑΚΑ! Λίγο πριν ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, με τους παίκτες και τον προπονητή του Δικεφάλου του Βορρά να υποδέχεται έξω από το γήπεδο, ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχθηκε την αποστολή του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας όπως συνηθίζει, προσωπική χειραψία με όλα τα μέλη της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν έχει δικαίωμα να παραβρεθεί ούτε σε αυτόν τον αγώνα, αλλά ως συνήθως από τότε που τιμωρήθηκε, περίμενε απέξω την αποστολή για να χαιρετήσει έναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τα υπόλοιπα μέλη του τιμ. Η υποδοχή του ΠΑΟΚ από τον Σαββίδη

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ένταση προκλήθηκε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά!

Ένταση προκλήθηκε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά! Ο τελικός που θα γίνει σήμερα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων καθώς έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/5), έπεσαν δυναμιτάκια έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του ΠΑΟΚ. Άγνωστοι προσπάθησαν να ενοχλήσουν τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά, πετώντας δυναμιτάκια, και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Άγνωστοι προσπάθησαν να κρατήσουν… ξύπνιους τους παίκτες του Λουτσέσκου.

Η κίνηση τους δεν φαίνεται ότι ενόχλησε ιδιαίτερα την ομάδα του Λουτσέσκου, μιας και το περιστατικό δεν έγινε έντονα αντιληπτό από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στα δωμάτια τους.

Οι Θεσσαλονικείς είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αποψινό (20:30) τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κι έχουν ένα και μοναδικό στόχο. Να νικήσουν για τρίτη σερί χρονιά την Ένωση και να επιστρέψουν και πάλι στη Θεσσαλονίκη με το τρόπαιο στα χέρια τους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θρίλερ με τον Ολυμπιακό: Γιατί απειλείται με υποβιβασμό;

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σάρωσε και στη Μαδρίτη!

 

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share