Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κύπελλο Ελλάδας: Μάνταλος και Πέλκας θα φέρουν το τρόπαιο!

Τι αποφασίσθηκε στην σύσκεψη πριν τον τελικό;

11 Μαΐου 2019 14:58
Κύπελλο Ελλάδας: Μάνταλος και Πέλκας θα φέρουν το τρόπαιο!

Στην τελευταία σύσκεψη μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το πρωί του Σαββάτου αποφασίσθηκε ότι το τρόπαιο θα το φέρουν στον αγωνιστικό χώρο ο Μάνταλος και ο Πέλκας!

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Δημήτρης Πέλκας και Πέτρος Μάνταλος, να φέρουν το τρόπαιο στον αγωνιστικό χώρο, 20 λεπτά πριν τη σέντρα του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Θα υπάρξει ακόμα ο παραδοσιακός χαιρετισμός από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ θα μιλήσει ο αντιπρόεδρος, Μάκης Γκαγκάτσης κι από πλευράς ΑΕΚ, ο πρόεδρος, Βαγγέλης Ασλανίδης.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ένταση προκλήθηκε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά!

Ένταση προκλήθηκε στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά! Ο τελικός που θα γίνει σήμερα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων καθώς έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/5), έπεσαν δυναμιτάκια έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του ΠΑΟΚ. Άγνωστοι προσπάθησαν να ενοχλήσουν τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά, πετώντας δυναμιτάκια, και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Άγνωστοι προσπάθησαν να κρατήσουν… ξύπνιους τους παίκτες του Λουτσέσκου.

Η κίνηση τους δεν φαίνεται ότι ενόχλησε ιδιαίτερα την ομάδα του Λουτσέσκου, μιας και το περιστατικό δεν έγινε έντονα αντιληπτό από τους παίκτες του ΠΑΟΚ που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στα δωμάτια τους.

Οι Θεσσαλονικείς είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αποψινό (20:30) τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κι έχουν ένα και μοναδικό στόχο. Να νικήσουν για τρίτη σερί χρονιά την Ένωση και να επιστρέψουν και πάλι στη Θεσσαλονίκη με το τρόπαιο στα χέρια τους.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share