Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Κάθε πρόσκληση του τελικού αντιστοιχεί σε τρεις αστυνομικούς!

Ο πιο καλά φυλασσόμενος τελικός Κυπέλλου!

10 Μαΐου 2019 11:24
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Κάθε πρόσκληση του τελικού αντιστοιχεί σε τρεις αστυνομικούς!

Ο αυριανός τελικός Κυπέλλου θα είναι ο πιο καλά φυλασσόμενος αγώνας αφού η κάθε πρόσκληση αντιστοιχεί σε τρεις αστυνομικούς! Για τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ έχουν παρθεί δρακόντια μέτρα ασφαλείας.

Το “όμορφο” κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα δημιουργήσει για μια ακόμα φορά μια τραγική εικόνα σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας με προσκλήσεις, απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στην περιοχή της Ομόνοιας και με 3.000 αστυνομικούς στο ΟΑΚΑ!

Οι Αρχές ανησυχούν για το πού μπορεί να καταλήξουν οι προσκλήσεις που εξασφάλισαν οι ομάδες και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιστρατευτούν 3.000 αστυνομικοί.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως θα έρθουν και διμοιρίες από την περιφέρεια, προκειμένου να ενισχύσουν τις τοπικές δυνάμεις, ενώ θα υπάρχει τριπλός έλεγχος των προσκλήσεων μέχρι ο κάθε κάτοχός να βρεθεί στη θέση του.

Ο συνολικός αριθμός των προσκλήσεων είναι 1.040, κάτι που σημαίνει πως για κάθε κάτοχο θα αντιστοιχούν τρεις αστυνομικοί!

Έκτακτη ανακοίνωση της αστυνομίας: Γιατί απαγορεύει τις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας;

Τη διεξαγωγή συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα περιμετρικά της πλατείας Ομονοίας απαγορεύει από την Πέμπτη το απόγευμα μέχρι την Κυριακή με απόφασή της η ΓΑΔΑ.

Αφορμή για την απαγόρευση είναι το κάλεσμα που έχουν απευθύνει οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚγια συγκέντρωση στα γραφεία της ομάδας στην οδό Μενάνδρου ενόψει του τελικού κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε οπαδούς και από τη Θεσσαλονίκη με στόχο τη συγκέντρωση στα γραφεία τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και μετά το τέλος αυτού ώστε να πανηγυρίσουν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Δυνάμεις της αστυνομίας θα έχουν επίσης αναπτυχθεί κατά μήκος του εθνικού οδικού δικτύου, ώστε να μην επιτραπεί σε οργανωμένες ομάδες οπαδών του ΠΑΟΚ να έρθουν στην Αθήνα.

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share