Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Συνέλαβαν τον Ντέβιντ Μπέκαμ!

Τι συνέβη;

9 Μαΐου 2019 17:38
Απίστευτο: Συνέλαβαν τον Ντέβιντ Μπέκαμ!

Πολύ αυστηροί οι Βρετανοί όσον αφορά τον κώδικα οδήγησης. Απίστευτο το περιστατικό με τον διάσημο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Σον Ντέιβιντ Μπέκαμ στερείται η δυνατότητα να οδηγεί για τους επόμενους 6 μήνες, αφού του πήραν το δίπλωμα οδήγησης.

Γιατί; Επειδή πιάστηκε να μιλά στο κινητό του τηλέφωνο ενώ οδηγούσε.

Σύμφωνα με το sky.com ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε με κινητό στο χέρι ενώ οδηγούσε, στην οδό Great Portland, τον περασμένο Νοέμβριο, με μια (πανάκριβη) Bentley.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δήλωσε ένοχος και του επιβλήθηκαν 6 πόντοι ποινής στο δίπλωμά του, ενώ είχε ακόμη 6, για παραβάσεις ταχύτητας.


Την Πέμπτη, ο σταρ των γηπέδων δήλωσε «παρών» στο δικαστήριο, δήλωσε το όνομά του, την ημερομηνία γέννησης και την οδό που διαμένει. Εκεί, άκουσε τα άσχημα μαντάτα!

«Αντί να κοιτά ευθεία, δίνοντας σημασία στον δρόμο, κοιτούσε στα πόδια του, όπου είχε το κινητό», τονίστηκε στο δικαστήριο, με τα αποδεικτικά φωτογραφικά στοιχεία να μην αφήνουν περιθώρια για παρερμηνείες…

Άφωνος ο Μπέκαμ όταν αντίκρισε το αποκρουστικό άγαλμα του!

Σοκ,τρόμος και οργή! Αυτά ήταν τα συναισθήματαπου βίωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα ιδιωτικά αποκαλυπτήρια του αγάλματος που επρόκειτο να στηθεί προς τιμήν του στο στάδιο των LA Galaxy στο Λος Άντζελες!

Αυτό που δεν γνώριζε όμως ο άσος του ποδοσφαίρου είναι πως το άγαλμα που του έδειξαν δεν ήταν εκείνο που είχε φιλοτεχνηθεί για να κοσμήσει το στάδιο της ομάδας του, αλλά ένα ψεύτικο, που είχε φτιάξει ο Τζέιμς Κόρντεν ειδικά για να τον τρομοκρατήσει!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share