Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μια ομιλία...βγαλμένη από την ζωή! (Video)

Τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα..

9 Μαΐου 2019 15:53
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μια ομιλία...βγαλμένη από την ζωή! (Video)

Μια ομιλία...βγαλμένη από την ζωή από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα στην ζωή του;

Η πέμπτη αναμέτρηση με τους Μπόστον Σέλτικς έμελλε να είναι η τελευταία της σειράς.

Δεν είναι τίποτα μπροστά στο μεγάλο κόλπο. Οκτώ νίκες συμπληρώθηκαν. Άλλες οκτώ απομένουν. Για το όνειρο του Μιλγουόκι.

Φρόντισαν γι’ αυτό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς του. Μη γελιέστε, η ομάδα είναι δική του. Αυτός ορίζει τον ρυθμό. Αυτός κάνει το κουμάντο. Και οδηγεί τα «ελάφια» στη Γη της Επαγγελίας.

Πριν από τον αγώνα που έδωσε την πρόκριση στους Μπακς, αρκετοί παίκτες πήραν τον λόγο στα αποδυτήρια. Έτσι και αλλιώς, ο προπονητής, Μάικ Μπουντενχόλζερ έχει συνηθίσει τους παίκτες του σε ενεργό ρόλο.

Ενας από όσους μίλησαν ήταν και ο Giannis. Τι είπε στους συμπαίκτες του; Μία… πινελιά από τη ζωή του. Την προηγούμενη. Και την καινούργια. Και όλα όσα θα κρίνονταν σε αυτό το ματς.

«Πολλοί από εμάς δεν είχαν τίποτα. Και μαζί έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε την ιστορία μας αυτή τη στιγμή».

Λίγα λόγια και καλά. Ικανά να ξυπνήσουν τα συναισθήματα. Να κάνει τους παίκτες των Μπακς να ταυτιστούν μαζί του.

Έτσι και αλλιώς, οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας του Γουισκόνσιν ήταν μπασκετικοί… απόκληροι. Αθλητές άγνωστοι. Αθλητές με προοπτική, αλλά λανθασμένες επιλογές καριέρας.

Αθλητές που αναζητούσαν την άκρη για την καριέρα τους. Και την ανακάλυψαν στο Μιλγουόκι.

Και είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία. Οκτώ νίκες συμπληρώθηκαν. Άλλες οκτώ απομένουν.

Ακόμη και ο αντιπρόεδρος των Μπακς, Άλεξ Λάσρι, γιος του ιδιοκτήτη, Μαρκ, απολαμβάνει τη στιγμή.
Και περιμένει και άλλα.

«Φίλοι των Μπακς. Ας απολαύσουμε αυτή τη στιγμή. Έχουμε ένα σαββατοκύριακο για να το γιορτάσουμε. Αλλά μετά ακολουθεί το πρώτο ματς στην έδρα μας για τους γαμ… τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας», ήταν το μήνυμά του στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Ποιος είπε ότι ο καθωσπρεπισμός απαγορεύει τη βωμολοχία; Την επιτρέπει αν περιλαμβάνεται στην εξίσωση ο Greek Freak!!!

Πηγή: sportime.gr

Μπακς: Στον τελικό της Ανατολής με τον Αντετοκούνμπο! (Video)

Στον τελικό της Ανατολής με τον Αντετοκούνμπο οι Μιλγουόκι Μπακς! Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής για τους Μπακς που νίκησαν τους Σέλτικς με 116-91!

Τα... ελάφια συνεχίζουν την μαγική τους πορεία, που αρχικά τους έχει φέρει στους τελικούς της Ανατολής μετά την τέταρτη νίκη επί των Σέλτικς. Η ομάδα του Μιλγουόκι επικράτησε με 116-91 των Κελτών και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς της Ανατολής. Εκεί θα περιμένει είτε τους Ράπτορς, είτε τους Σίξερς, με τους Καναδούς να προηγούνται με 3-2.

Στο ξεκίνημα της χρονιάς όλοι έλεγαν πως οι Μπακς κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσουν. Όταν βρισκόντουσαν στην κορυφή συνολικά του NBA, τόνιζαν πως δεν μπορεί να συνεχίσουν έτσι. Όταν τερμάτισαν οριστικά πρώτοι, επισήμαιναν πως στα playoffs θα αρχίσουν τις ήττες. Ε η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Όσον αφορά το σημερινό ματς είχε δύο όψεις. Αρχικά στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν σχετικά κοντά, αν και πάντα το προβάδισμα το είχαν οι γηπεδούχοι. Και το είχαν παίζοντας εξαιρετική άμυνα, ενώ με την σειρά τους και οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά λάθη. Στο τέλος του πρώτου μέρους οι Κέλτες μείωσαν ακόμα περισσότερο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τελευταίο δωδεκάλεπτο οι Μπακς έκαναν ό,τι ήθελαν.

Ο... Ελαφιακός έδειξε έτοιμος όχι απλά για να κερδίσει τον τελικό της Ανατολής, αλλά και την κούπα, κάτι που άλλωστε είχε δείξει όλη την χρονιά κατακτώντας την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Στα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο ηγέτης των Μπακς ήταν θετικότατος. Όχι συγκλονιστικός όπως τις προηγούμενες φορές, αλλά στο ρελαντί παραλίγο να πετύχει triple double έχοντας 20 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Τον Greek Freak ακολούθησαν οι Μίντλετον με 19, Μπλέντσο με 18 και Χιλ με 16, ενώ για τους ηττημένους ο Ίρβινγκ που μπορεί σήμερα να έπαιξε και το τελευταίο του παιχνίδι με τους Σέλτικς πέτυχε 15 και οι Τέιτουμ με τον Μόρις από 14.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share