Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ασύλληπτη μαγεία το φετινό Champions League: Στον τελικό η Τότεναμ στο.... τελευταίο δευτερόλεπτο!

Μυθικό ματς!

9 Μαΐου 2019 00:05
Ασύλληπτη μαγεία το φετινό Champions League: Στον τελικό η Τότεναμ στο.... τελευταίο δευτερόλεπτο!

Η Τότεναμ βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του Champions League, μετά από ένα απίστευτο ματς με τον Αγιαξ σκοράροντας για το 2-3 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Έτσι, η Τότενα, βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του Champions League εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ την 1η Ιουνίου στο «Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης.

Ο Αγιαξ προηγήθηκε στο 5' με κεφαλιά του Ντε Λιχτ και στο 35' ο Ζιγιέκ έκανε το 2-0, αλλά η Τότεναμ δεν τα παράτησε. Στο 55' και στο 58' ο Λούκας Μόουρα με δύο γκολ ισοφάρισε και έβαλε φωτιά στο ματς. Και μέχρι το τέλος η Τότεναμ άγγιξε πολλές φορές την ολική ανατροπή! Και τελικά στο 95' η Τότεναμ πάλι με τον Λούκας.

Champions League: Η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα!

Η αδιανόητη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μπαρτσελόνα έμεινε στην ιστορία! Βέβαια για την ιστορία της Μπαρτσελόνα ήταν η μεγαλύτερη ξεφτίλα! Η ισπανική εφημερίδα σε δημοσίευμα της αναφέρει χαρακτηριστικά την ήττα της μεγάλης ομάδας!

Επιλέγοντας μαύρο φόντο και με γιγάντια γράμματα, η καταλανική εφημερίδα Sport γράφει «Η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην ιστορία» για τον τραγικό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share