Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Basket league: Διακόπηκε ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού - Προμηθέα!

Τι συνέβη;

8 Μαΐου 2019 19:20
Basket league: Διακόπηκε ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού - Προμηθέα!

Διακόπηκε ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού - Προμηθέα! Tι συνέβη;

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού παρά το κώλυμα του διαιτητή Αναστόπουλου δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα στο ματς με τον Προμηθέα Πάτρας. Μάλιστα κάποιοι θέλησαν προφανώς να… ξεφορτωθούν κάποια καπνογόνα και κροτίδες που είχαν μαζί τους.

δ

Στα 20’’ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου υπήρξε προσωρινή διακοπή στο ματς λόγω ρίψης κροτίδων, ενώ είχαν ανάψει (όπως και στο πρώτο ημίχρονο) κάποια καπνογόνα.

Έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα, ενώ και ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Μπαφές, ζήτησε από τον κόσμο να συγκρατηθεί για να μην υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού. Μετά από περίπου 1-2 λεπτά το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Πηγή: sport-fm.gr

Basketball Champions League: Στην κορυφή της Ευρώπης η Μπολόνια!

Στην κορυφή της Ευρώπης βρέθηκε η Μπολόνια! Μάγεψε με την επιβλητικότητα της η Μπολόνια στον τελικό της Basketball Champions League!

Στον ημιτελικό κράτησε στο 26% τη Μπάμπεργκ και στο πρώτο μέρος του τελικού στο 25% τους Ισπανούς που μεταξύ άλλων είχαν 1/16 τρίποντα (ξεκίνησαν με 0/14)! Η Μπολόνια προηγήθηκε με 38-24 στην ανάπαυλα και με 47-29 στο 24' δείχνοντας ότι θα κάνει περίπατο. Η αφύπνιση του Αμπρομάιτις στο β΄ μέρος και το χαμηλό σχήμα με δύο πλέι μέικερ που έστω και καθυστερημένα διάλεξε ο κόουτς της Τενερίφης Τσους Βιντορέτα άλλαξε τη ροή του αγώνα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share