Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα, δεν πάει ΣΕΦ!

Τι συνέβη;

8 Μαΐου 2019 13:33
Ο Αναστόπουλος δήλωσε κώλυμα, δεν πάει ΣΕΦ!

Το… θρίλερ στην υπόθεση Αναστόπουλου – Ολυμπιακού συνεχίζεται, καθώς ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος ενημέρωσε την ΚΕΔ/ΕΟΚ πως δεν σκοπεύει να μεταβεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον σημερινό αγώνα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League.

Ο Έλληνας ρέφερι που είχε αρχικά οριστεί στο Game 3 της προημιτελικής σειράς της VTB League ανάμεσα στην Κάλεβ Ταλίν και την Ούνικς Καζάν, μπήκε στην κλήρωση για την αναμέτρηση του Φαλήρου. Το όνομά του προέκυψε μέσω μιας διαδικασίας που οι παράγοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θεωρούν παράνομη, στη συνέχεια δήλωσε κώλυμα και δεν σφύριξε -εξαιτίας ασθένειας- στο Χολαργός - Παναθηναϊκός, έγινε βασικό θέμα συζήτησης στην Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ και πέρασε μερικές μέρες υπό αστυνομική προστασία, ενώ οπαδοί (προφανώς του Ολυμπιακού) το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν έξω από το σπίτι του φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας νεράντζια.

Ο Έλληνας διαιτητής ενημέρωσε μέσω επιστολής την ΚΕΔ/ΕΟΚ πως δεν σκοπεύει να βρεθεί στο φαληρικό στάδιο και έτσι όλοι ελπίζουν πως οι τόνοι θα πέσουν εν όψει των playoffs χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς τι θα συμβεί σε ενδεχόμενο συναπάντημα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Επίθεση από χούλιγκανς δέχτηκε ο διαιτητής Αναστόπουλος!

Επίθεση από χούλιγκανς δέχτηκε ο διαιτητής Αναστόπουλος! Λίγες ώρες πριν το ματς του Ολυμπιακούμε τον Προμηθέα, χούλιγκανς βρέθηκαν στο σπίτι του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου.!

Περίπου 100 οπαδοί βρέθηκαν στο σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου απειλώντας και βρίζοντας τον διεθνή διαιτητή.

Αμέσως έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση, καθώς υπήρξε έντονη κινητικότητα γύρω από το σπίτι του διαιτητή.

Εξω από το σπίτι ήταν δύο αστυνομικοί οι οποίοι και κάλεσαν τις ενισχύσεις.

Μετά από περίπου 2 λεπτά κι αφού πέταξαν κάποια νεράτζια, έφυγαν.

Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος έχει οριστεί να σφυρίξει την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα και είναι ανεπιθύμητος από την ομάδα του Πειραιά.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος φυλάσσεται από την Αστυνομία!

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος φυλάσσεται από την Αστυνομία με εντολή των αρμοδίων αρχών! Οδιαιτητής που βρίσκεται στο επίκεντρο μετά την κλήρωσή του στο ματς Ολυμπιακός-Προμηθέας, φυλάσσεται για λόγους ασφαλείας!

Μετά και το νέο περιστατικό στο ποδόσφαιρο με τον Αλέξανδρο Τσαμούρη, η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ έδρασε άμεσα και προστατεύει τον ρέφερι που έχει κληθεί να σφυρίξει το Ολυμπιακός-Προμηθέας την Τετάρτη.

Αν σφυρίξει κανονικά και ο Ολυμπιακός δεν κατέβει (όπως έχει ενημερώσει αρμοδίως), υποβιβάζεται.

Είναι φανερό ότι μετά την «πρόσκληση» για ανοιχτές πόρτες στο ΣΕΦ (1€ εισιτήριο γενική είσοδος!), η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και κρίθηκε ότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα του διαιτητή Αναστόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share