Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Basket League - ΑΕΚ: Εμπάκουε και Γιορκ τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας!

Ντεμπούτο με Κολοσσό!

7 Μαΐου 2019 19:43
Basket League - ΑΕΚ: Εμπάκουε και Γιορκ τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας!

Τα κατάφερε η ΑΕΚ και απέκτησε τον Εμπάκουε και Γιορκ! Ντεμπούτο με τον Κολοσσό θα κάνει η ΑΕΚ στην Basket League!

Ντεμπούτο κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου αναμένεται να κάνουν οι Γιοκρ και Εμπάκουε για την ΑΕΚ, αφού οι δύο παίκτες έχουν ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις και έδειξαν έτοιμοι και στο φιλικό με το Λαύριο.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στην 26η αγωνιστική της Basket League, με τον Λούκα Μπάνκι να έχει στη διάθεσή του και τα δύο τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Γιορκ και Εμπάκουε.

Έτσι ο Λούκα Μπάνκι εκτιμάται ότι θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής και στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της σεζόν για τη Basket League, ώστε να είναι πανέτοιμοι και για τα πλέι οφ.

Basket League: Φοβάται να μην βρεθεί προ εκπλήξεων Παναθηναϊκός.. τόνισε ο Γιώργος Παπαγιάννης!

Φοβάται να μην βρεθεί προ εκπλήξεων Παναθηναϊκός.. τόνισε ο Γιώργος Παπαγιάννης! Προ των πυλών είναι οι αγώνες των πλέι οφ και ο Παναθηναϊκός πρέπει να επιστρέψει δυναμικά στις υποχρεώσεις του!

Με τα πλέι οφ της Basket League να βρίσκονται προ των πυλών και την Κύμη να «καίγεται» για βαθμούς, το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, είναι «χρυσή» ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να αυξήσει την ένταση στα ματς, όπως επισήμανε και ο σέντερ της ομάδας, Γιώργος Παπαγιάννης, μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ.Το blog του Παπαγιάννη

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή, αντιμετωπίζοντας την Κύμη για τη Basket League και ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για τη σημασία του παιχνιδιού ενόψει πλέι οφ.

«Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος της. Την Τετάρτη υποδεχόμαστε στο ΟΑΚΑ την Κύμη και θέλουμε να ολοκληρώσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας, ευχαριστώντας έτσι τον κόσμο μας που θα έρθει στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει για ακόμη ένα ματς.

Η Κύμη είναι μία ομάδα που το διάστημα της συμμετοχής της στην Α1 έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Τη φετινή σεζόν έχει παλέψει σκληρά για να παραμείνει στην κατηγορία και την Τετάρτη θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για να τα καταφέρει.

Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή του ματς προκειμένου να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έτσι θέλουμε να παραμείνει εν όψει της έναρξης των πλέι οφ όπου θα κριθεί και ο τίτλος του πρωταθλητή.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share