Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μήνυμα Σ. Τσιτσιπά: "Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ την Ελλάδα"

Δείτε το βίντεο...

6 Μαΐου 2019 19:57
Μήνυμα Σ. Τσιτσιπά:

Μέτα τον μεγάλο θρίαμβο του Στέφανου Τσιτσιπά στο Εστορίλ, ο σπούδαιος τενίστας στέλνει ευχαριστήριο μήνυμα!

Μέσα από τα social media στέλνει το δικό του συγκινητικό μήνυμα στην Ελλάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δε ξεχνά ποτέ τους θαυμαστές του παρά την κούραση από τη μεγάλη προσπάθεια στο Εστορίλ της Πορτογαλίας (πανηγύρισε τον 3ο του τίτλο) και το ταξίδι προς τη Μαδρίτη (η επόμενη υποχρέωση) βρήκε το χρόνο για να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους.

«Γεια σε όλους! Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές μου από την Ελλάδα και την Κύπρο. Τα μηνύματα σας μου δίνουν έξτρα ώθηση για να συνεχίσω την προσπάθεια και να τα πάω ακόμη καλύτερα. Αυτήν την εβδομάδα βρίσκομαι στη Μαδρίτη, σ' ένα τουρνουά πολύ σημαντικό για μένα και ελπίζω όσοι μπορείτε να έρθετε να με υποστηρίξετε. Άλλη μια φορά ένα ευχαριστώ στους χορηγούς μου και στους ανθρώπους που πιστεύουν σε μένα και με κάνουν να νιοώθω ότι όλη η χώρα είναι από πίσω μου. Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα και την Ελλάδα κάθε εβδομάδα που αγωνίζομαι»

Πηγή: Πρώτο θέμα

Τεράστια πρόκριση για τους Έλληνες αθλητές του τένις!

Τεράστια πρόκριση για τους Έλληνες αθλητές του τένις! Σε ποια θέση όμως βρίσκεται στην παγκόσμια κατάταξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς και σε ποια η Μαρία Σάκκαρη;

Η διεθνής ομοσπονδία τένις γυναικών (WTA) ανακοίνωσε την εβδομαδιαία παγκόσμια κατάταξη στις γυναίκες, και η Μαρία Σάκκαρη έκανε άλμα 12 θέσεων και βρίσκεται, πλέον, στο Νο 39 του κόσμου με 1.367 βαθμούς, καθώς κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της στο Μαρόκο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share