Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα διαρκείας για την νέα σεζόν 2019/20!

Έγινε η παρουσίαση!

6 Μαΐου 2019 15:46
Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα διαρκείας για την νέα σεζόν 2019/20!

Σε συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκαν τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν 2019/ 20 από την ομάδα του Ολυμπιακού!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Παίρνω θέση στην κερκίδα! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και πάλι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ». Μ' αυτό το σύνθημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα (6/5) τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο κόσμος του Θρύλου, από τη μέρα ίδρυσής του έως και σήμερα, είναι ο 12ος παίκτης του. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι του. Είναι η καρδιά του Ολυμπιακού! Γι’ αυτό για ακόμα μία χρονιά, θα πάρει… θέση στην κερκίδα του «Γ. Καραϊσκάκης», όπως το ζητωκραυγάζει άλλωστε, ώστε να ζήσει ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την αγαπημένη του ομάδα.

Κλείνοντας μία μόνιμη θέση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και τη νέα χρονιά, οι φίλαθλοι της ομάδας μας εκτός ότι θα βρίσκονται στο πλευρό μας δείχνοντας την αγάπη και το δέσιμο τους με την ομάδα-Θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα έχουν μία σειρά από προνόμια και προσφορές, ενώ θα ενισχύσουν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, προκειμένου όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα να συνεχίσουν να κατακτούν τίτλους και να δοξάζουν την Ελλάδα, συμμετέχοντας σε ευρωπαϊκούς τελικούς και κατακτώντας κούπες σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνοντας τον κόσμο του Θρύλου ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές ανά θύρα, τις περιόδους ανανεώσεων και έκδοσης νέων διαρκείας, για ενήλικες ή παιδιά μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αέρας στην Λάρισα ο Ολυμπιακός!

Γλυκό φινάλε για Ολυμπιακό. Με τον Νάτχο να παίρνει την… μπαγκέτα του Φορτούνη, οι Πειραιώτες επικράτησαν 3-0 στη Λάρισα και ολοκλήρωσαν με 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και με την καλύτερη επίθεση.

Έκανε καλό… φίνις ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν με 3-0 από την έδρα της ΑΕΛ και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με δέκα σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και με την καλύτερη επίθεση (με το ντέρμπι «αιωνίων» να υπολογίζεται ως 0-1).

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Νάτχο, που είχε τον ρόλο του… play maker (με τον Φορτούνη να έρχεται από τον πάγκο) και έφτιαξε τα δύο πρώτα γκολ. Στο 24’ με κάθετη για τον Χασάν, ενώ στο 49’ έστρωσε για τον Ομάρ, που με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Καμαρά στο 86’ σημείωσε με κεφαλιά (από σέντρα του Τοροσίδη) το τρίτο τέρμα των Πειραιωτών.

Αρκετές δοκιμές έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ξεκίνησε την ομάδα του με τρία στόπερ (βασικός ο Αβραάμ μαζί με Σισέ και Μεριά) και δύο φορ (Χασάν, Σολδάνο).

Έτσι ξεκίνησε

Το ματς

Υπήρχαν καλοί… οιωνοί πριν το ματς για ωραίο θέαμα στην αναμέτρηση. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν τη δυνατότητα να παίξουν πιο απελευθερωμένα και δίχως άγχος, διότι δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο δεν επιβεβαιώθηκαν οι εικασίες.

Το παιχνίδι κινήθηκε σε χαμηλό τέμπο, δεν είχε αρκετές καλές στιγμές σε αυτό το διάστημα, με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζονται βραχυκυκλωμένοι και χωρίς χημεία στο α’ μέρος. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η αλλαγή συστήματος από τον Μαρτίνς, δίχως μπορεί να του ψέξει κάτι, διότι τέτοια ματς προσφέρονται και για δοκιμές, ώστε να βγουν κάποια συμπεράσματα ενόψει της νέας σεζόν. Ο αγωνιστικός χώρος της «AEL FC Arena» ήταν καλύτερος σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, αλλά η «παγωμένη» εξέδρα -λόγω του λιγοστού κόσμου- δεν έδινε ώθηση στην ομάδα του Φέστα.

Αυτός ο συνδυασμός των παραπάνω δεδομένων είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστεί ένα μέτριο θέαμα με λίγες καλές στιγμές. Η πρώτη τελική προήλθε από την ΑΕΛ στο 6’, που είχε και τη μοναδική καλή της στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά, με το στημένο του Γιακιμόβσκι και την κεφαλιά-πάσα του Γκόλια για τον Μόρα, που αιφνιδιάστηκε (λόγω της κοντινής απόστασης από τον συμπαίκτη του) και αστόχησε.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πιο αποτελεσματικός (όπως και κόντρα στη Λαμία) και στην πρώτη του καλή φάση άνοιξε το σκορ. Ο Νάτχο «τρύπησε» την αντίπαλη άμυνα, βγάζοντας φάτσα με την εστία τον Χασάν που με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κρίστινσον. Η επόμενη και ουσιαστικά τελευταία καλή στιγμή προέκυψε στο 38’, όταν ο Τσιμίκας πλαγιοκόπησε και γύρισε συρτά για τον Ομάρ, που είδε την μπάλα να γκελάρει λίγο πριν φτάσει σε αυτόν, με αποτέλεσμα ο Νορβηγός να κάνει «τσαφ» από πολύ καλή θέση.

Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερη δίχως και πάλι, πάντως, να διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Αλλά, τουλάχιστον, είχε καλύτερο ρυθμό σε ένα πολύ μεγάλο μέρος, είχε περισσότερες ευκαιρίες και δύο γκολ. Πολύ ορεξάτος ξεκίνησε ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε πλέον προσαρμοστεί στο νέο του σύστημα και είχε λυθεί κάπως επιθετικά. Η πρώτη του καλή στιγμή έγινε στο ξεκίνημα, με τον Νάτχο να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Κρίστινσον, ενώ στο 49’ οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πιο κοντά στη νίκη. Ο Νάτχο «έσπασε» από τ’ αριστερά για τον Ομάρ, που με το αριστερό εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η ομάδα του Μαρτίνς δεν… φρέναρε και ακολούθησε ένα καλό διάστημα μέχρι το 70’ κοντά. Η καλή συνεργασία Τσιμίκα με Φορτούνη από τα πλάγια δεν έφερε κάποια καλή στιγμή, αφού η περιοχή ήταν «άδεια». Η ΑΕΛ κατάφερε στο 62’ να φτιάξει ευκαιρία έπειτα από κόρνερ, αφού ο Καμαρά έδιωξε και πάλι άτσαλα και ο Σικάβκα είδε την μπάλα να μένει… ζωντανή στην περιοχή, αλλά σε διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε ουσιαστικά να εκτελέσει τον Λοντίγκιν που μάζεψε.

Φορτούνης και Νάτχο έδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν και μεταξύ τους, βγάζοντας στο 69’ στην κόντρα τον Ολυμπιακό, αλλά το κακό τελείωμα του Τσιμίκα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στέρησε στον Ισραηλινό την τρίτη του σημερινή ασίστ. Κάπου εκεί «έσβησε» το παιχνίδι. Κυρίως όμως μετά το γκολ του Καμαρά με κεφαλιά στο 86’, έπειτα από ωραία σέντρα του Τοροσίδη.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας (79' Γρομητσάρης), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μπάλλας (67' Νούσιος), Νούνιτς (58' Κούνιτς), Σικάβκα, Καρανίκας

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Μεριά, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σισέ, Ελαμπντελαουί (82' Τοροσίδης), Τσιμίκας, Καμαρά, Ανδρούτσος, Νάτχο (72' Γκερέρο), Χασάν (58' Φορτούνης), Σολδάνο

Πηγή: sport.fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share