Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Champions League: Χωρίς τον καλύτερο της παίκτη θα αγωνιστεί η Λίβερπουλ!

Έρχεται ο επαναληπτικός αγώνας με την Μπαρτσελόνα!

6 Μαΐου 2019 15:18
Champions League: Χωρίς τον καλύτερο της παίκτη θα αγωνιστεί η Λίβερπουλ!

Απουσίες θα έχει η ομάδα της Λίβερπουλ στον επαναληπτικό αγώνα ημιτελικού με την Μπαρτσελόνα! Από τον αγώνα του Champions League θα απουσιάζει ο καλύτερος παίκτης της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ!

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός των «κόκκινων» τραυματίσθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τη Νιούκαστλ και δεν πρόλαβε να αποθεραπευθεί, ώστε να είναι έτοιμος για την ρεβάνς του 3-0 στην Βαρκελώνη.

Εκτός από την αυριανή αναμέτρηση για το Champions League θα είναι και ο Φιρμίνο.

«Ούτε ο Σαλάχ ούτε ο Φιρμίνο είναι διαθέσιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Ο Σαλάχ είναι καλύτερα, αλλά δεν μπορεί να παίξει. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη αν και το εις βάρος μας σκορ δεν είναι εύκολο να ανατραπεί. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και ό,τι βγει», είπε κόουτς της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τους Καταλανούς.

Champions League: Η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στον τελικό!

Η Λίβερπουλ στάθηκε καταπληκτικά στην Βαρκελώνη κι όμως ηττήθηκε με 3-0 από την Μπαρτσελόνα, που είχε για μεγάλους πρωταγωνιστές Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι.

Ήταν η μοναδική ομάδα που είχε κερδίσει εκεί μέσα. Κι όχι μόνο αυτό. Σε τέσσερις επισκέψεις της δεν είχε χάσει ποτέ της στο «Καμπ Νόου», κάτι που δεν έχουν να επιδείξουν και πολλές ομάδες. Παρά την απουσία του Φιρμίνο η Λίβερπουλ έδειχνε να κάνει ένα υποδειγματικό ματς στο άντρο της Μπαρτσελόνα.

Θαραλέα, με θράσος τακτικά σωστή, με φάσεις, πίεση ψηλά, κατοχή. Κάποια στιγμή προς τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου το ποσοστό κατοχής της ομάδας του Κλοπ έφτασε το 67%, ο Τερ Στέγκεν μετρούσε τέσσερις σερί σωτήριες επεμβάσεις και το απαιτητικό κοινό του «Καμπ Νόου» άρχισε να μουρμουράει.

Τότε πως ο πρώτος ημιτελικός έληξε με 3-0, παρότι οι κόκκινοι είχαν περισσότερες τελικές (11-13) και όλα τα νούμερα υπέρ τους; Τούτο συνέβη διότι μιλάμε για μπάλα. Κι όταν ο Λιονέλ Μέσι είναι στο γήπεδο, μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να βγάλει ψεύτες ακόμα και τους αριθμούς.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε με απόλυτη κυνικότητα έφτασε σε ένα εντυπωσιακό σκορ πρόκρισης και πλέον στην ρεβάνς του Άνφιλντ, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ψάχνει ένα μεγάλο θαύμα για να κλέψει το εισιτήριο για τον τελικό της Μαδρίτης.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share