Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Πάνος Καμμένος επισκέφτηκε το γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Βρέθηκε στην Τούμπα ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.!

3 Μαΐου 2019 13:06
Ο Πάνος Καμμένος επισκέφτηκε το γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Στην Τούμπα βρέθηκε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Πάνος Καμμένος αφού επισκέφθηκε το γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνοδεύουν στην Τούμπα οι βουλευτές Αριστείδης Φωκάς και Μαρία Κόλλια Τσαρουχά καθώς και ορισμένα στελέχη του κόμματός του.

Ο κ. Καμμένος βρέθηκε την Παρασκευή στο γήπεδο της Τούμπας και συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις που αφορούν στην κατασκευή του νέου γηπέδου του “δικέφαλου του Βορρά”.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Καμμένος -κατά τη θητεία του ως υπουργός Άμυνας- είχε υπογράψει τη διάταξη για την παραχώρηση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Τούμπας, έτσι ώστε να προχωρήσει στην κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Μετά την Τούμπα, ο κ. Καμμένος θα αναχωρήσει οδικώς για την Καβάλα, τον πρώτο σταθμό της τριήμερης περιοδείας του σε Μακεδονία και Θράκη!

ΠΑΟΚ: Ζητά αλλαγή έδρας του τελικού!

Αλλαγής έδρας του τελικού του Κυπέλλου ζήτησε ο ΠΑΟΚ στη σύσκεψη για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα με την ΑΕΚ, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως από τη στιγμή που ο αγώνας οδεύει ολοταχώς για να γίνει χωρίς κόσμο για λόγους ασφαλείας, δεν υπάρχει λόγος να διεξαχθεί στην έδρα που χρησιμοποιεί η μια ομάδα.

Πάντως η προκήρυξη του θεσμού αναφέρει ρητά πως ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ενώ συν τοις άλλοις πρόκειται και για το μοναδικό γήπεδο στο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί VAR.

Η πλευρά της «Ένωσης» αντέδρασε αναφέροντας τι τονίζεται ξεκάθαρα στην προκήρυξη για την έδρα του τελικού, ενώ επισημάνθηκε πως εφόσον ο ΠΑΟΚ, όπως και η ΑΕΚ, θέλουν χρήση VAR στον τελικό, αυτό δεν μπορεί να γίνει σε άλλο γήπεδο από το ΟΑΚΑ.

Το παράδοξο είναι πως παρά την παρουσία τόσων φορέων στη σύσκεψη, η απόφαση ανήκει στον Γιώργο Βασιλειάδη και ο υφυπουργός αναμένεται τη Δευτέρα να ανακοινώσει πως ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ποια είναι η οριστική απόφαση για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού;

Μπορεί να μεσολαβεί ένα δεκαήμερο και η τελευταία (30ή) αγωνιστική της Super League μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ αλλά το μυαλό των δύο Δικεφάλων, της ΕΛ.ΑΣ και του Υφυπουργού Αθλητισμού βρίσκεται στο βράδυ της 11ης Μαΐου.

Εκείνος θα είναι που θα λάβει και την οριστική απόφαση για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Μπορεί, δηλαδή, η σύσκεψη να εισηγηθεί κάτι, αλλά η τελική απόφαση εναπόκειται στον Υφυπουργό. Μάλιστα, αυτή αναμένεται ν' ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας.

Ο Βασιλειάδης προσανατολίζεται στη διεξαγωγή του ντέρμπι χωρίς κόσμο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Το σενάριο αυτό - ένας τελικός Κυπέλλου δηλαδή όπως το 2016 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό - συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες τούτη τη στιγμή. Ας δούμε γιατί:

Φόβος επεισοδίων: Τα εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων στους δύο προηγούμενους τελικούς (αυτός θα είναι ο τρίτος διαδοχικός μεταξύ τους) έχουν προκαλέσει ανησυχία. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, ενώ οι εικόνες βίας έκαναν το γύρο του κόσμου...
Ενδείξεις προβοκάτσιας: Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη ανησυχία για κίνδυνο προβοκάτσιας από οπαδούς άλλης, τρίτης, ομάδας. Ανησυχία, η οποία εδράζεται, σε πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έχουν αποτραπεί ραντεβού μεταξύ οπαδών αντίπαλων ομάδων χάρη στην έγκαιρη ενημέρωση...
Εγγύηση καταστολής, όχι πρόληψης: Η ΕΛ.ΑΣ από την πλευρά της εγγυάται ότι μπορεί να καταστείλει πιθανά επεισόδια, όχι όμως και να τα προλάβει. Οι Αρχές δηλαδή τονίζουν ότι μπορούν να επέμβουν, δεν έχουν όμως τη δυνατότητα πρόληψης επεισοδίων την ημέρα του ματς.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εξέφρασαν την επιθυμία τους η αναμέτρηση να διεξαχθεί με φιλάθλους στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η ανησυχία, βέβαια, είναι έκδηλη στα επιτελεία των δύο Δικεφάλων. Άλλωστε, οι μνήμες είναι νωπές τόσο από τον τελικό του Βόλου, όσο κι από τον περυσινό.

Μπορεί η πρόθεση ασπρόμαυρων και κιτρινόμαυρων να είναι τελικός με κόσμος, ωστόσο δεν θα προβάλλουν αντίσταση σε περίπτωση διαφορετικής απόφασης.

Τις τελευταίες ημέρες έπαιξε το σενάριο να διεξαχθεί ο τελικός στο Παγκρήτιο Στάδιο. Με παιδιά και μαθητές σχολείων ως θεατές, όπως έγινε και στην αντίστοιχη διοργάνωση του μπάσκετ την τρέχουσα σεζόν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και την περυσινή ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, στην ίδια πόλη, στα "Δύο Αοράκια".

Η λύση του Ηρακλείου, ωστόσο, εγκαταλείφθηκε νωρίς γιατί στο γήπεδο της Κρήτης δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το VAR. Αποτελεί, άλλωστε, ακόμη μία ένδειξη ότι η νέα τεχνολογία θα κάνει ντεμπούτο στα ελληνικά γήπεδα το βράδυ της 11ης Μάη.

Πηγή: filathlos.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Στη φυλακή πασίγνωστος ποδοσφαιριστής!

Ροζ σκάνδαλο: Διέρρευσαν video πασίγνωστων αθλητών!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share