Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Δεν λειτουργούν οι περισσότερες κάμερες στο ΟΑΚΑ!

Δεν φαίνεται να είναι σωστά οργανωμένος ο τελικός!

3 Μαΐου 2019 11:43
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Δεν λειτουργούν οι περισσότερες κάμερες στο ΟΑΚΑ!

Δεν είναι όπως φαίνεται οργανωμένος ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος αφού οι περισσότερες κάμερες στο ΟΑΚΑ δεν λειτουργούν! Η οριστική απόφαση για τον τελικό που θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες!

Μόνο… έτοιμο δεν φαίνεται να είναι το ΟΑΚΑ για να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ (11/05/2019).

Την ώρα που η συζήτηση γύρω από τον αγώνα έχει επικεντρωθεί στο αν θα βρεθούν οπαδοί των δύο ομάδων στις εξέδρες, στο προσκήνιο έρχονται νέα προβλήματα, λίγες ημέρες πριν τη “σέντρα” του μεγάλου αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν λειτουργεί περίπου το 70% από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του γηπέδου κι έτσι θα πρέπει να αντικατασταθούν! Όπως γίνεται γνωστό, η Ομοσπονδία (σ.σ. διοργανώνει τη διοργάνωση) θα αναλάβει το κόστος και θα αντικαταστήσει τις κάμερες…

Κύπελλο Ελλάδος: Χωρίς φιλάθλους θα διεξαχθεί ο τελικός!

Οριστική είναι η απόφαση για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού χωρίς φιλάθλους θα διεξαχθεί ο τελικός!

Στα "όπλα" της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις πληροφορίες των "Παιχνιδιών Εξουσίας" από καλά ενημερωμένες πηγές, είναι και το γεγονός ότι οι ίδιες οι ΠΑΕ, η ΑΕΚ και (κυρίως) ο ΠΑΟΚ, φέρονται να έχουν ζητήσει προ μηνός να διεξαχθεί ο τελικός χωρίς φιλάθλους, καθώς δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι δεν θα γίνουν επεισόδια.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ θα γίνει οριστικά χωρίς θεατές στις 11 Μαΐου, έχει ληφθεί στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι από τον ΠΑΟΚ σχολίαζαν πως "αν αποφασιστεί να γίνει ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών, δεν θέλουμε το ΟΑΚΑ", ενώ στην ΑΕΚ υποστήριζαν πως... ψηφίζουν ΟΑΚΑ με παρουσία οπαδών.

Πηγή: www.sport24.gr

ΠΑΟΚ: Ζητά αλλαγή έδρας του τελικού!

Αλλαγής έδρας του τελικού του Κυπέλλου ζήτησε ο ΠΑΟΚ στη σύσκεψη για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα με την ΑΕΚ, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν πως από τη στιγμή που ο αγώνας οδεύει ολοταχώς για να γίνει χωρίς κόσμο για λόγους ασφαλείας, δεν υπάρχει λόγος να διεξαχθεί στην έδρα που χρησιμοποιεί η μια ομάδα.

Πάντως η προκήρυξη του θεσμού αναφέρει ρητά πως ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ενώ συν τοις άλλοις πρόκειται και για το μοναδικό γήπεδο στο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί VAR.

Η πλευρά της «Ένωσης» αντέδρασε αναφέροντας τι τονίζεται ξεκάθαρα στην προκήρυξη για την έδρα του τελικού, ενώ επισημάνθηκε πως εφόσον ο ΠΑΟΚ, όπως και η ΑΕΚ, θέλουν χρήση VAR στον τελικό, αυτό δεν μπορεί να γίνει σε άλλο γήπεδο από το ΟΑΚΑ.

Το παράδοξο είναι πως παρά την παρουσία τόσων φορέων στη σύσκεψη, η απόφαση ανήκει στον Γιώργο Βασιλειάδη και ο υφυπουργός αναμένεται τη Δευτέρα να ανακοινώσει πως ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share