Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καθησυχαστικό είναι το μήνυμα της Πόρτο για τον Ίκερ Κασίγιας!

Τι ανακοίνωσε;

1 Μαΐου 2019 19:46
Καθησυχαστικό είναι το μήνυμα της Πόρτο για τον Ίκερ Κασίγιας!

Η δυσάρεστη είδηση που έγινε γνωστή για τον Ίκερ Κασίγιας έκανε τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε θλίψη στους φίλους του ποδοσφαίρου.. Η Πόρτο όμως σε ανακοίνωση της για την εξέλιξη της υγείας του ήταν καθησυχαστική!

Η πορτογαλική ομάδα επιβεβαίωσε ότι ο Κασίγιας υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου στην προπόνηση, τονίζοντας ότι το πρόβλημα στην καρδιά αντιμετωπίστηκε με επιτυχία.

Η Πόρτο ενημέρωσε τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας του Ίκερ Κασίγιας, στέλνοντας καθησυχαστικά μηνύματα.

«Ο τερματοφύλακας μας υπέστη καρδιακό επεισόδιο στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης. Ο Ίκερ Κασίγιας υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά την διάρκεια της προπόνησης στο Προπονητικό κέντρο Πόρτογκαϊα, στο Ολίβαλ.

Η προπόνηση διεκόπη άμεσα για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον τερματοφύλακα της Πόρτο στο νοσοκομείο CUF Πόρτο! Ο Κασίγιας είναι καλά. Το πρόβλημα στην καρδιά του αντιμετωπίστηκε με επιτυχία», αναφέρει η Πόρτο.

Σοκ: Υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση ο Ίκερ Κασίγιας! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Ο Ίκερ Κασίγιας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πόρτο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου.

Μια πολύ άσχημη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Πρωτομαγιάς!

Ο Ίκερ Κασίγιας υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πόρτο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς η κατάστασή του είναι εκτός κινδύνου.

Όπως αναφέρεται στην Πορτογαλία, ο επί σειρά ετών τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share