Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: Μετά από καιρό ξανά στο ΣΕΦ ο Βασίλης Σπανούλης!

Δεν άντεξε μακριά από το παρκέ!

1 Μαΐου 2019 18:50
Ολυμπιακός: Μετά από καιρό ξανά στο ΣΕΦ ο Βασίλης Σπανούλης!

Μετά από καιρό ξανά στο Σεφ βρέθηκε ο Βασίλης Σπανούλης αφού δεν άντεξε μακριά από το παρκέ!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος την 1η Απριλίου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης ρήξης περονιαίου τένοντα, βρέθηκε σήμερα Τετάρτη (01/05) στην προπόνηση της ομάδας με τις πατερίτσες και την ειδική μπότα που φοράει στο τραυματισμένο του πόδι και συμμετείχε στο καθιερωμένο «ζντο» πριν την έναρξή της.

Τριάντα ημέρες μακριά από το παρκέ του ΣΕΦ και τους συμπαίκτες του ήταν πολλές για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο 36χρονος γκαρντ, υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και σύντομα θα είναι σε θέση να «αποχωριστεί» τις πατερίτσες, ώστε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ολυμπιακός: Διαψεύδονται τα σενάρια για Μήτρογλου!

Διαψεύδονται τα σενάρια για Μήτρογλου στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον μάνατζερ του!

Ο ατζέντης του Κώστα Μήτρογλου, Πάνος Γαλαριώτης, έκανε δηλώσεις και διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον πελάτη του να πηγαίνει στον Ολυμπιακό, μετά το τέλος της σεζόν.

«Οι ισχυρισμοί ότι ο Κώστας θα πάει στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της σεζόν προέρχονται από τον Τύπο της Τουρκίας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας δεν σκέφτεται κάτι από αυτά. Ο στόχος του είναι η κατάκτηση του 22ου τίτλου της Γαλατάσαραϊ. Θέλει να κάνει τα πάντα για να πάρει η ομάδα του το 22ο πρωτάθλημα, αυτό σκέφτεται μόνο. Αυτό είναι το μοναδικό γεγονός», υποστήριξε ο μάνατζερ του 31χρονου Έλληνα άσου.

Για το αν θα συνεχίσει στην τουρκική ομάδα την επόμενη σεζόν, τόνισε: «Έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Σέβεται τις συμφωνίες που κάνει».

Ολυμπιακός: Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Ματιέ!

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Ματιέ βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Πρόκειται για την μεταγραφή του καλοκαιριού!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει και στόπερ το προσεχές καλοκαίρι, με το όνομα του Ζερεμί Ματιέ να προστίθεται στη λίστα των υποψηφίων, με τη γαλλική έκδοση του Yahoo Sport, να κάνει λόγο μάλιστα για προχωρημένες επαφές των Πειραιωτών με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή.

Ρεπορτάζ από τη Γαλλία, θέλει τον Ζερεμί Ματιέ κοντά στον Ολυμπιακό, με τον πρώην παίκτη της Βαλένθια και της Μπαρτσελόνα να αποχωρεί από τη Σπόρτινγκ Λισαβονας το καλοκαίρι και να είναι θετικός στη μετακόμισή του στην Ελλάδα.

«Ο Ζερεμί Ματιέ πλησιάζει στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης θα ενδιαφερόταν γι’ αυτήν την ευκαιρία. Ο Πορτογαλικός σύλλογος δεν θα ήταν αντίθετος στην αποχώρησή του», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο γαλλικό δημοσίευμα.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share