Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: Διαψεύδονται τα σενάρια για Μήτρογλου!

Τι δήλωσε ο μάνατζερ του;

1 Μαΐου 2019 17:24
Ολυμπιακός: Διαψεύδονται τα σενάρια για Μήτρογλου!

Διαψεύδονται τα σενάρια για Μήτρογλου στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον μάνατζερ του!

Ο ατζέντης του Κώστα Μήτρογλου, Πάνος Γαλαριώτης, έκανε δηλώσεις και διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον πελάτη του να πηγαίνει στον Ολυμπιακό, μετά το τέλος της σεζόν.

«Οι ισχυρισμοί ότι ο Κώστας θα πάει στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της σεζόν προέρχονται από τον Τύπο της Τουρκίας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας δεν σκέφτεται κάτι από αυτά. Ο στόχος του είναι η κατάκτηση του 22ου τίτλου της Γαλατάσαραϊ. Θέλει να κάνει τα πάντα για να πάρει η ομάδα του το 22ο πρωτάθλημα, αυτό σκέφτεται μόνο. Αυτό είναι το μοναδικό γεγονός», υποστήριξε ο μάνατζερ του 31χρονου Έλληνα άσου.

Για το αν θα συνεχίσει στην τουρκική ομάδα την επόμενη σεζόν, τόνισε: «Έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Σέβεται τις συμφωνίες που κάνει».

Ολυμπιακός: Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Ματιέ!

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Ματιέ βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Πρόκειται για την μεταγραφή του καλοκαιριού!

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει και στόπερ το προσεχές καλοκαίρι, με το όνομα του Ζερεμί Ματιέ να προστίθεται στη λίστα των υποψηφίων, με τη γαλλική έκδοση του Yahoo Sport, να κάνει λόγο μάλιστα για προχωρημένες επαφές των Πειραιωτών με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή.

Ρεπορτάζ από τη Γαλλία, θέλει τον Ζερεμί Ματιέ κοντά στον Ολυμπιακό, με τον πρώην παίκτη της Βαλένθια και της Μπαρτσελόνα να αποχωρεί από τη Σπόρτινγκ Λισαβονας το καλοκαίρι και να είναι θετικός στη μετακόμισή του στην Ελλάδα.

«Ο Ζερεμί Ματιέ πλησιάζει στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης θα ενδιαφερόταν γι’ αυτήν την ευκαιρία. Ο Πορτογαλικός σύλλογος δεν θα ήταν αντίθετος στην αποχώρησή του», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο γαλλικό δημοσίευμα.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν συμφωνούν για κεκλεισμένων των θυρών στον τελικό!

Οι θέσεις των δύο φιναλίστ του φετινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ενόψει της πρώτης σύσκεψης που είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη (2 Μαΐου).
Την αντίθεσή τους στην διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς κόσμο εκφράζουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη για το σπουδαίο παιχνίδι των δύο ομάδων, όπου αναμένεται για πρώτη φορά να χρησιμοποιηθεί το Video Assistant Referee σε επίσημο αγώνα στην Ελλάδα, ενώ θα συζητηθεί και το θέμα για την παρουσία ή όχι του κόσμο στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

Αρχικά από τους Θεσσαλονικείς προέκυψε η θέση πως «ούτε γνωρίζουμε, ούτε θέλουμε να συζητήσουμε πιθανότητα κεκλεισμένων».

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ υπογραμμίζει ότι «οι ποδοσφαιρικοί αγώνες γίνονται με κόσμο και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε ο τελικός να γίνει με κόσμο».

Εκείνο που τονίζουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι πως ο επικείμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να αποτελέσει γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς να συμβεί το παραμικρό, και όλα να ξεκαθαρίσουν στην μεθαυριανή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Εν τω μεταξύ, η «Ένωση» είχε καταθέσει αίτημα να πραγματοποιηθεί ένα συμβολικό τελετουργικό για τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ποντίων, κάτι που αποκρίθηκε θετικά και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από σχετική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share