Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι «σάρωσε» τους Σέλτικς! (Video)

Πήρε εκδίκηση για την ήττα στο πρώτο ματς!

1 Μαΐου 2019 11:04
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έτσι «σάρωσε» τους Σέλτικς! (Video)

Οι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούμπο μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι και στο δεύτερο πήραν την "εκδίκησή" τους, κερδίζοντας άνετα με 123-102.

Ο "Greek Freak" ήταν εντυπωσιακός με 29 πόντους και 10 ριμπάουντ και τα καλύτερά του από το χθεσινό ματς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στενεύουν τα περιθώρια ήττας για τους Μιλγουόκι Μπακς!

Στενεύουν τα περιθώρια ήττας για τους Μιλγουόκι Μπακς αφού επιθυμούν την πρόκριση κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς! Πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη για να τα καταφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ξημερώματα της Τετάρτης (03:00), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρίχνεται ξανά στη “μάχη”! Τα «ελάφια» δεν έχουν πλέον περιθώρια για ήττα, αφού ένα ενδεχόμενο 2-0 από τους «Κέλτες» μέσα στην έδρα τους, θα σημάνει ουσιαστικά το τέλος της «μάχη», παρότι η πρόκριση θα κριθεί στα τέσσερα παιχνίδια.

Με τους Σέλτικς να έχουν ήδη κάνει ένα break, οι Μπακς του Αντετοκούνμπο υποδέχονται ξανά την ομάδα της Βοστόνης στο Μιλγουόκι, με στόχο τη ρεβάνς και την ισοφάριση της σειράς των ημιτελικών στο NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αναγκασμένος να βρει λύσεις κόντρα στην εκπληκτική άμυνα του Χόρφορντ, που τον «μπλόκαρε» στο πρώτο ματς και ο ίδιος δήλωσε ότι θα πρέπει να παίξει πιο σκληρά στο συγκεκριμένο ματς, όπως του είπε και ο αδερφός του Θανάσης.

Η ομάδα του πάντως δεν θα έχει στη διάθεσή της ούτε για αυτό το ματς τον Μάλκομ Μπρόγκντον, ενώ αμφίβολος είναι και ο επίσης τραυματίας, Στέρλινγκ Μπράουν. Στον αντίποδα, εκτός παραμένει ο Σμαρτ, με νέα απώλεια τον Μπέινς, ο οποίος δύσκολα θα προλάβει το δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων, μετά το διάστρεμμα στο πρώτο ματς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: To ρεκόρ καριέρας και η πρόκριση των Μπακς!

Οι παίκτες του Μάικ Μπουντενχόλζερ έκαναν για άλλη μια φορά επίδειξη δύναμης, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που όπως έχει αναφερθεί ξανά, θα έπρεπε να θεωρεί επιτυχία και μόνο τη συμμετοχή στα playoffs του ΝΒΑ. Η διαφορά δυναμικότητας σε όλα τα ματς, όπως και σε αυτό, ήταν εμφανέστατη, με το Μιλγουόκι να «γκαζώνει» στο δεύτερο ημίχρονο και να ξεφεύγει, ενώ η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος, ειδικά όταν ο Μπλέικ Γκρίφιν αποχώρησε τραυματίας στα 7 λεπτά για τη λήξη και με το σκορ στο 90-108, κάνοντας επίτηδες φάουλ λόγω «σακατεμένου» γονάτου.
Επόμενος αντίπαλος των «Ελαφιών» είναι οι Μπόστον Σέλτικς, στην ίσως πιο αναμενόμενη σειρά της Ανατολής στο φετινό ΝΒΑ, αφού για πολλούς ο νικητής της θα περάσει στους τελικούς του πρωταθλήματος, θεωρώντας αμφότερες τις ομάδες φαβορί, τόσο έναντι των Ράπτορς όσο και απέναντι στους Σίξερς στους μετέπειτα τελικούς της Περιφέρειας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε άλλη μια MVP εμφάνιση, τελειώνοντας με 41 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ αποσύρθηκε 6 λεπτά για το φινάλε. Για τους ηττημένους, 26 πόντους είχε ο Ρέτζι Τζάκσον και 22 ο ηρωικός Μπλέικ Γκρίφιν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share